Ryöstöt

LINKKI

odysseus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
don kirjoitti:

Tosiaan kannattaa pitää rahanarvoiset esineet piilossa. Tyttäreltäni vietiin syksyllä Fuengirolassa kaksikin kännykkää. Ensin kirkkoaukiolla puistonpenkillä istuessa hävisi käsilaukku todella taidokkaasti ja pari viikkoa myöhemmin kadulla väännettiin Nokian uutuus kädestä hänen puhuessaan puhelimeen. Tyttö tempperamenttisenä ihmisenä säntäsi huutaen poikajoukon perään, jolloin näytettiin puukkoa. Ja tämä keskellä kaupunkia, ihmisvilinän seassa.

Totta puhut.

Päiväsaikaan pahimmat paikat ovat ruuhkaiset kaupat, kadut jne. Älä KOSKAAN laske laukkuasi maahan tai laita lompakkoa takataskuun! Pidä mukana vain tarvittava, älä mitään ylimääräistä!
Ja nuoret, huom, unohtakaa uusimman mallin kännykkä kotiin, se viedään vaikka perässä seuraamalla sopivan kulman taakse!

Ja eritoten yöllä, sanotaan klo 2:n jälkeen pitää olla hyvin varovainen.
Itseäni ei ole koskaan espanjassa ryöstetty (kop-kop), mutta pari kaveriani on ja esimerkiksi Fugessa, sinä London Pubin kulmalla suunnilleen ”samalla laatalla” 2 kertaa!! Nykyään on valitettavaa se, että varsinkin yöllä nuo hullut ryöstelijät pyörivät mitä kummallisimmissa aineissa ja vähintään puukko on aseena!

Ei ole enää rehellisellä pohjalla edes ihmisen ryöstäminen!