runsaasti

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Ritacasanueva kirjoitti:

viela vahemman kuin siella Aurinkorannalla.Playa del Inglesista viela loytaa jotakin mutta Las Palmasissa ei ole kuin 1 pubi ja 1 ruokaravintola.

Tanne mahtus oikein hyvin ainenkin 1 ruokaravintola ja 1 pullakauppa. Kilpailua ei nimittain ole.

Sitten kehittaa sen tarjonnan Pohjoismaalaiseksi niin kylla toimisi.

Onpas outoa! No, Los Bolichesissa on ainakin 20 suomalaiskuppilaa, jotka kaikki toimii ihan samalla konseptilla: suomilounasta, kossua ja lonkeroa. Ja nyt avataan 2 uutta suomileipomoa, yksi on jo ennestáán. Suomi-ruokakauppoja on ainakin 5. Suomiruokatarjonnalla;ruisleipää,Sunnuntai-vehnäjauhoja, kanannahkapihvejá ja HK:n sinistä lenkkimökeröä.

Minä en ymmärrá, mistá nuo kaikki uskovat saavansa asiakkaita! Tuskin viikkoturistit tulevat tánne ruisleipáä ja kaurapuuroa syömáän tai ostavat HK:n lenkkiä lomaevááksi. Fuengirolassa on ravintolatarjontaa pilvin pimein, lomalainen voi syödä joka ilta uudessa etnisessä paikassa ja tehdá vaikka kulinaarisen maailmanympärysmatkan ihan lähietäisyydellá hotellistaan.

Ja me, jotka táällä asumme koko ajan, suurin osa ostaa ruokansa Mercadonasta ja káy espanjalaisissa ravintoloissa. Tuskin kukaan kaiken ruokansa suomikaupasta ostaa, suomiruuan hinta on moninkertainen ja kaikkihan me tiedämme sen laadun.

Pudotuspeliáhän tämä nyt on, ensi syksyná on enáá parhaat ja vahvimmat jäljellá. 🙂 🙂