Rucola kirjoitti:Oletteko

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Hyvin käyttäytyvät koirat Rucola kirjoitti:Oletteko

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
Rucola kirjoitti:

Oletteko huomanneet, että myös espanjalaiset koirat käyttäytyvät kohteliaasti? Eivät tule nuuskimaan vieraita, eivät hauku turhaan, pysyvät omistajan vieressä jopa ilman hihnaa. Samaan tapaan käyttäytyvät espanjalaiset lapset: ei kuule turhaa huutoa eikä kiukuttelua. Isät pitävät lapsiaan lähellä ja oikeasti leikkivät/pelaavat heidän kanssaan.

Kaverini koira, joka on nykyisin hänen äitinsä hoivissa, haukkasi häntä kädestä. Naapurin koirat täällä Malagassa kyllä tulevat niin vinhaa vauhtia välillä kohti ja onpa autollakin saanut tehdä äkkijarrutuksia etteivät ole jääneet alle. Tuossa talvella eräs koira jätti nykyisin mojovan arven mieheni kankkuun etc etc etc. Mutta kyllä niitä poikkeuksiakin löytyy, jotka pysyvät vierellä ilman hihnaa. Se on kuitenkin kielettyä ainakin kaupunkialueella.

Ja mitä noihin lapsiin tulee… Eilen tuossa vielä 00:26 aikaa huutivat täyttä huutoa tuossa talon edessä, Granadassa lapset pelasivat siestan aikaan jalkapalloa sisäpatiolla ja voi luoja sitä mekkalaa… Vanhemmat kävelevät lapsen kanssa kadulla, mutta ovat enemmän kiinnostuneita keskustelusta kuin pitämään lastansa (2,5-vuotias) silmällä. Juuri kun lapsi on siirtymässä vilkkaalle ajoväylälle vanhemmat huomaavat lapsensa aikeet ja lapsi saa iloisen selkäsaunan. Näistä tapauksista löytyisi monta esimerkkiä lisää, mutta enpä jaksa kirjoittaa.

On niitä poikkeuksiakin aina välillä…