Rosvot ja poliisit

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Sinä Pentti52 olet oikein kunnon perussuomalainen. Et náe mitáán vikaa missáán, kaikki on suomessa hyvin ja muualla vain xittua.(lottovoitto) Ja kun tállainen on asenne, niin mitáán muutosta ei koskaan saadaa aikaan, ei edes keskustelua siitä, olisiko asioissa parantamisen varaa.”Suomi on hyvä maa moniin muihin verrattuna”. Niin on, ja riippuen vertailijan omista arvoista, voi sijoitus olla toinenkin. Tämákin on arvokysymys.

Tuo on ”pannaan pää pensaaseen”-asenne kun sanot, että mollaan suomea. En minä sitä mollaa, otan vain náitä juttuja esille. Ja sinä taas tahdot ohittaa kaikki negatiiviset asiat ihan kuin se pupu, joka menee puskaan piiloon. Tämä pupu-asenne on juuri se asenne, jonka kaikki maailman vallanpitäját haluaisivat alamaisillaan olevan. Se náes takaa heille toimintarauhan. 😉

Sanot myös:
”On kyse myös valinnoista, kuten edellä jo viittasin. On kyse myös resursseista; eli siitä paljonko kansakunnan varoja halutaan ohjata rikosten selvittelyyn. Viime aikoina poliisin voimavaroja on jatkuvasti vähennetty, mikä tietysti vaikuttaa niiden selviämisprosenttiin.”

Sinä näköjään hyväksyt támän resurssien supistamisen. Ja uudelleenohjaamisen. Niin ettá jatkossa suomen poliisi tutkii aina vain pienenmmán osan rikoksista ja keskittyy liikenteen valvomiseen ja ylinopeussakkojen kirjoittelemiseen. Ok, valintahan tämákin on ja luultavasti kaikki rikolliset ovat oikein mielissáán siitá. Onko sinullakin muuten intressejá sillá suunnalla kun näin tyynesti suhtaudut poliisin resurssipulaan?? 8)

Ja noista selvitetyistá rikoksista vielá; sanot ettá ”Helsingissä henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia selvitettiin v. 2010 yhteensä 4.382 kappaletta. Poliisin tietoon tulleita henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia oli vastaavana aikana 6.783 kappaletta.”

Siis Helsingissákö näin paljon vákivaltarikoksia yhden vuoden aikana?? Vai luitko tilastoa väárin??

Laskutoimituksen perusteella selvittämáttä jäi vuoden aikana 6.783 – 4.382 = 2.401 vákivaltarikosta. Kymmenessá vuodessa samalla selvitystasolla kertyy jo 24.010 selvittämátöntä väkivaltarikosta ja luultavasti paljon enemmánkin, jos ei ole poliiseja niitá tutkimassa.

Námá ”selvitetyt” ovat ilmeisesti niitá humalaisten válisiá tappeluita, jotka jo Iltalehti on selvittányt. Ja loput on sitten niitá ”oikeita” tappoja ja murhia, joita ei koskaan saada selville. Kuten vaikkapa sen miljonááriáidin miehen murha, Auerin tapaus, Tampereella tapettu kiinalaisnainen jne.

Ja pistápä toimiva linkki:

Server.MapPath() error ’ASP 0171 : 80004005’

Missing Path

/Dialog/Saveshow.asp, line 372

The Path parameter must be specified for the MapPath method.