Roskat ja Espanja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Masa P
Masa P Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Hola!

Ainakin Fugessa ja Benalmadenassa lukee kollikissan kokoisin kirjaimin roskisten kyljissä roskien jättöajat. Molokkien, eli maanalaisten säiliöiden nurkilla tekstejä ei näy olevan. Josko niihin ei rajoituksia ole.
Se on kyllä sanottva, että espanjalaiset pitävät talonsa tosi siistinä ja myös kotiensa edustat. Mutta, mutta! Jos talojen vieressä on tyhjää tilaa, rakentamaton tontti,tms, on se yleensä tosi törkeä paikka. Siitäkin huolimatta, että alueella ei ole turisteista tietoakaan!

Kyllä turistit roskaavat. Varsinkin, kun roskiksia ei viitsitä sulkea käytön jäkeen. Tuuli tekeekin sitten tepposet. Kymmenittäin muovipusseja leijailee taivaan tuuliin.

Joillakin täkäläisillä kaatopaikoilla ei jätöksiä näytetä peitettävän kunnolla. Sama muovipussi-ilmiö toistuu tuulella. Näillä alueilla on muovipusseja ilmassa saman verran, kuin lokkeja. Pieni liioittelu sallittaneen!

Ja nyt mutu ihmettelyä! Miten ihmeessä jätevedet puhdistetaan, kun ko laitoksia on niin harvassa! Guadalhorse-joen varressa on yksi ja toinen pieni Arroyossa. Muita ei ole silmiini sattunutkaan!

Jos oikein veikkaan, kohta tulee linkki Don Bavarontilta, jossa on ko kohta selvitetty selvällä espanjan kielellä. En muuten ymmärrä siitä, kuin sanasen sieltä… todennäköisesti. Eli paska jää mieltäni painamaan!