Rohkeutta!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Maailma on mahdollisuuksia täynnä. Minusta on hienoa, että unelmoit rikastumisesta ja on vielä hienompaa, jos laitat se elämäsi keskeisimmäksi päämääräksi! Luit aivan oikein!

Tiedän, että sanoistani ei tykätä, koska suomalaiset on opetettu koviksi työntekijöiksi ja tärkeintä työssä’ ei saisi olla palkka/vaurastuminen vaan ”mielenkiintoinen ja motivoiva työ” ja ”uralla eteneminen” ja ”perhe sekä harrastukset ovat etusijalla”. Ja paskat! Elämän tärkeimmäksi tavoitteeksi voi ihan hyvin asettaa myös rikastumisen ja näin ollen sen todennäköisyyskin maksimoituu – ehkä nuo muut jutut seuraavat ihan kuin itsestään perässä.

Espanjasta saat palkattua edullista ja hyvää työvoimaa. Kun olet fiksu, keksit kyllä keinot menestyä ilman mitään vippaskonstejakin. Toki vaikka olet kova työntekijä, se ei takaa rikastumista, mutta paremminkin päämäärätietoinen jatkuva rikastumisen tavoittelu tuo tuloksia. Itse uskon tavoitteellisuuteen kaikessa.

Kielitaidosta on aina etua ja jos se on hallussa, sen jälkeen on ihan sama, rikastutko Ranskassa, Espanjassa vai Suomessa – kunhan rikastut.

Onnea yrittäjän uralle! Ole rohkea ja näytä taitosi!