Roaming satasia vuorokaudessa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Navigointiin apuja Roaming satasia vuorokaudessa

LINKKI

Abso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Muuten kyllä roaming-maksut ovat järkyttävää riistoa ja ilmaisverkkojen käyttöä suosittelen aina kun se on järkevästi mahdollista

Kaivelin tuossa vanhoja puhelinlaskuja. Mikälin laskuani oikein tulkitsen, niin se aika, kun käytin USA:ssa eurooppalaista SIM-korttia, maksoi reilusti yli sata euroa vuorokaudessa. Minulla oli kyllä amerikklainen SIM, mutta sen virittämibnen silloiseen puhelimeeni ei onnistunut heti. Oli pakko käyttää roaming-palveluja kunnes ehdin käydä paikallisessa liikkeessä hakemassa ohjeet toimiviin puhelinasetuksiin.

Amerikklainen tapa ostaa lukittuja puhelimia on laitteensa Euroopasta ostaneille haastava. Jostain pitää löytää sellainen asiantuntija, joka tietää, miten lukitsematon puhelin kytketään. Näitä geekkejä tuntuu olevan pari per osavaltio.

On vaikea jälkikäteen selvittää, kuinka paljon dataa latautui navigointiin ja kuinka paljon muuhun. Kun on aina silloin tällöin pakko olla tavoitettavissa 24/24, niin dataa kuluu myös yhteydenpitoon. Päätin, että roaming ei ole minua varten.

Tästä olemme yhtä mieltä: ROAMING ON RYÖSTÖÄ!