rikollisten luvattu maa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Suomessahan saa tehdä oikein luvan kanssa rikoksia, kuten myymälävarkauksia , varaton henkilö ei saa enää mitään seurauksia niistä. Samoin pienempiä rikoksia jotka kohdistuvat yksityishenkilöihin ei enää edes tutkita, hyvä kun kirjataan ylös että pysyisi tilastot kauniimpina. Samoin selvittämättömiä rikoksia on vuosittain kymmenin tuhansin.
MUTTA EN YHTÄÄN IHMETTELE VAIKKA JOSTAIN LÖYTYISI RESURSSEJA ALKAA PERIMÄÄN NÄITÄKIN MAKSUJA. NEHÄN KOHDISTUVAT AUTOILIJAAN. Ja AUTOILIJA on Suomessa perinteinen lypsylehmä.
Ja muuten yksi syy tänne muuttoon, ei tärkein , mutta siinä muiden mukana, oli se , että täällä on vielä jonkunnäköinen järki mukana autoilijoiden kohtelussa.
Mutta huoli pois, jos näitä maksuja aletaan perimään suomalaisilta ulkomaan rekkareilla ajavilta, täytyy niitä silloin ryhtyä perimään kaikenmaalaisilta. Ja siihen ei edes suomalainenkaan himobyrokraatti ryhdy. Eihän yksikään Espanjalainen tai Italialainen autoilija jolta tämmöisiä yritettäisiin periä saisi kuin hyvät naurut. Eihän näissä maissa kuulu kulttuuriin tämmöisiä maksella kun ei makseta oman maankaan sakkoja.