Rikollista?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Hilarye kirjoitti:

Heips!! Me asustelemme täällä n.11kk ajan. Meille ainakin kerrottiin ettei rekisteröityminen ole mitenkään pakollinen juttu näin lyhyen oleskelun takia. Haimme NIE numerot poliisiasemalta. Aamulla ennen yhdeksää paperit kourassa vain jonottamaan. Maksulapun antavat 16e, jonka kipitimme pankkiin maksamaan, passi ja passikopio tietty mukaan. Se oli siinä. Niin ja vuokrasopimus myös.

Teille kerrottiin väärin.

Yli 1/2 vuoden oleskelu on jo sinällään residencian hakemista ”vaativa” juttu -jopa EU:n kansalaisena. Tämän lisäksi esimerkiksi suomen Kela ei ole missään korvausvastuussa teistä yli 3kk matkojen ja ”asustelujen” suhteen. E-lomake auttaa teitä siis vain 3kk ja muuttoilmoitus suomen maistraattin on suomen lain mukaan tehtävä yli 3kk asumisesta.

Kaupungin asukkaaksi rekisteroityminen on myös pakollista. Valitettavasti sitä vain ei valvota mitenkään.

Jos ette ole rekisteöitynet kaupungin asukkaaksi, niin älkää sitten ainakaan valittako jos teiltä viedään esimerkiksi lompakko kaupungilla ja poliisi ei tee mitään. Sori, ei ole resursseja kun ei ole rahaa ja se johtuu siitä, että ette ole ilmoittautuneet kaupungin aukkaaksi! -välinpitämättömyydestä saa palkaksi välinpitämättömyyden!