Residenciaa hait

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Apua tarvitaan Residenciaa hait

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ritacasanueva
Ritacasanueva Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 3416

ja residencian sait.

”Residencia hain ja mukaan tuli nippu papereita poliisilaitokselta eli mikä olisi tilanne mielestänne?”

Mikas nippu papereita on jonka mukaasi sait, ei sielta yleensa mukaan mitaan papereita saa kuin tuon pienen ”residenssi-kortin”.

”Voisiko nyt joku viisaampi kertoa, että mitä tulee seuraavaksi tehdä, että saan täältä sairasvakuutukset ym. kuntoon, kun minulla ei ole vielä pysyväisosoitetta täällä.
Olen nyt myös ollut täällä jo kevään ja yritän saada myös verotukseni tänne ja päästä eroon suomalaisista sidonnaisuuksista.”

Sinun pitaisi nyt saa itsesi kaupunginkirjoille etta saat sielta 183paivan paasta residenttitodistuksen jolla todistat asuvasi Espanjassa vakituisesti.

Jos olet elakelainen ja haet Suomesta E121 paperia niin he myos (maistraatissa osoitteen muutos ja Kelakortin luovutus)haluavat Espanjan osoitteesi.

Jos asut taalla vakituisesti niin silloin sinulla pitaisi olla taalla vakituinen osoite jossa myos olisit virallisesti kaupunginkirjoilla.

Se vakituisesti taalla asuminenhan pitaa siella verotoimistossa todistaa ja jos jatat asunnon jossa olet kirjoilla , niin tiput nopeasti pois kaupungin kirjoilta ja sitten kun myohemmin pyydat todistusta voi sen antaa sinulle vain silta ajalta kun siella olet asunut jos et ole toista asunto-osoitetta ilmoittanut ja sehan pitaa vuokrasopimuksella tehda.

”Eli minne seuraavaksi ja mistä väliaikaisosoite viranomaisille jne., kun olen kohta lähdössä pariksi kuukaudeksi Suomeen.”

En osaa oikein neuvoa kun en tieda mita olet tarkalleen tehnyt asoitten hyvaksi ja mita et.

Valiaikaisosoitteita? En osaa tuohon mitaan neuvoa.

Residenssi-kortti ja N.I.E. samalla maksaa 19,38€ pelkka N.I.E. 9,18€ ja ”vihrea residenssi-kortti jos N.I.E. jo oli ennen hakua 10,20€.