”Rehellinen” Hyvä kysymys Lumenluoja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä PekkaNiska
PekkaNiska Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.07.2012
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 53

….niin tarkoittaako ”rehellinen” esim lakimiestä joka vetää vaan rahaa ja omaa hyötyä ja käyttää typerää ja toisinaan epäloogista lakia hyväksi ja porsaanreikiä. Tarkoittaako ”rehellinen” sitä että vakuutusyhtiöt myyvät vakuutuksia ja vetävät vain rahaa mutta vahingon tapahduttua eivät halua maksaa mitään, entäs pankit jotka aiheuttaneet nämäkin kriisit keinotekoisesti lainalla, velalla tai rahalla mitä ei ole olemassa. Tarkoittaako ”rehellinen” sitä että maailman vaarallisimmat mielipuolet käyttivät tuomiopäivän salaista asetta ”Haarpia” luomaan Sandy-hurrikaanin tuhoamaan New Yorkin ja seuraavaaksi räjäyttävät Yellowstonen? (ja jota käyttämällä voidaan jopa purkaa pari finniä (tulivuorta) kanarian saarilta), ja joita ei pystytä todistamaan ja sen takia syyllisiä ei voida haastaa oikeuden eteen vastaamaan hirmuteoistaan?

Voisin täsmentää kysymystäni eli niin rehellinen kuin mahdolista. Olet oikeassa että ei tietenkään voi luottaa jos esim 10 ihmistä jolla kokemusta kehuu samaa välittäjää rehelliseksi tai media ja palstat puhuvat hyvää välittäjästä asiantuntevana ja kokeneena ja esim näin on kerännyt ”positiivista mainetta”.

Jo ollaa tarkkoja niin jokainen bisnes perustuu epärehellisyyteen, huijaamiseen, rahan vetämiseen ja oman edun tavoitteluun…