re: just juu

LINKKI

Etzo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2010
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 74
Arnold kirjoitti:

No, tämä kuules onkin erilainen forumi. Jos se hämmästyttää kummastuttaa, niin se on sitten voi voi. Tämä kun ei ole suoli24.fi ja valtaosan nykyisten kirjoittajien toiveena on, että siitä ei myöskään tulisi sellainen.

Minä en ole ottanut esille suomi24-sivustoa, enkä moista paskasaittia edes käytä, joten hieman väärälle nimimerkillä aloit äksyilemään.

Arnold kirjoitti:

Syyt olivat ilmiselvästi näkyvillä. Et näemmä ole seurannut keskustelua, mutta arvostella kyllä osaat 🙁

Pitää paikkansa.

Arnold kirjoitti:

Höpö höpö. Ei ’santiago’ mitenkään ”nostanut itseään jalustalle” saatika keräillyt ”säälipisteitä”. Kyse on lähinnä muiden kirjoittajien antamasta respectistä, joka kenties on sinulle täysin uusi ja tuntematon asia.

Kiitos vittuilusta. En tunne santiagoa, mutta mikä tämän ketjun aloittamisen syy sitten on kuin pelkästään kerätä yhteen nämä voivottelu viestit?

Arnold kirjoitti:

Aha juu juu… sinä siis tulitkin tänne ”parantamaan foorumia”. No, siitäpä sitten vaan. Tuskinpa kärkäs halu arvostelemaan on tällä forumilla kuitenkaan se oikea ”iskurepliikki”.

Eikö täällä päästetä uusia käyttäjiä ääneen ollenkaan? Onko tämä avoin foorumi vai oikeassa elämässä toisensa tuntevien (aikuisten)ihmisten juoru- ja valituspalsta?

Ei ihme jos Aurinkorannikolla suomalaiset eivät tule keskenään toistensa kanssa, kun silmille kustaan jokaisessa mahdollisessa tilanteessa.

Ja jos tämän subforumin nimeäkin vielä tulkitaan, niin mitäköhän kohtaa tässä on herjattu:

”Blogien lisäksi voit tarinoida ja rupatella myös täällä… eikä aina tarvitse olla samaa mieltä! …pidä hauskaa ja paranna maailmaa!”