Raya kirjoitti tuossa

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Raya kirjoitti tuossa aikaisemmin: ”Voi, ei! Ehdin aamulla vain pikaisesti käväistä lukemassa uudet postaukset, ja olin haltioissanin sinun OC, (saanhan sanoa sinua OC:ksi?) tarinasta. Ajattelin, että sitten illalla luen sen oikein huolella ja uudestaan, ajan kanssa. Ja miten ihana kuvakin tarinaan oli liitettynä, maailmassa on vain vähän asioita, jotka ovat kauniimpia kuin kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä!”

Joo, luettuani oman juttusi tulin löyhälle päälle ja tarinoitsin omastani. Julkaisin, huokaisin ja sitten tuli taas mieleen se, miten jo alkuinnostuksen siivittämät ilonpurkaukseni tuottivat myös närää. Kaikki eivät yksinkertaisesti tunnu sietävän sitä, että (sallikaa mulle snadisti stadilaista kielenkäyttöä) vanhempi stara pystyy pokaamaan ikäänsä eurooppalaisittain nähden ihan liian nuoren ja vieläpä hyvän näköisen friidun. Vieläpä Thaimaasta. Siinä pitää olla jotakin mätää. Hyväksikäytön makua. Kaupallista seksiä. Tai ainakin jotakin, sillä eihän sellaista saisi sattua. Ja niin deletoin sen stoorin.

Mutta jos nyt kertaisin sitten kuitenkin vielä jotakin kylmän rauhallisesti. Näin ensin prinsessan sattumalta ollessani täällä viime kesänä lomalla, ihan kahden viikon loppupäässä. Elävät silmät, toisenlainen, kauniit kasvot, ilmeikkyys ja se jokin mitä en osaa selittää. Oli yksinkertaisesti pakko hakeutua uuteen kohtaamiseen ja avata kontakti, vaikka en mihinkään oikeastaan uskonut. Mutta niin se vain alkoi, tauotakseen vain hetkeksi kun lensin takaisin Espanjaan ja taas lähes samantien takaisin tänne Thaimaahan – olematta vieläkään täysin varma muusta kuin itsestäni.

Kun toinen on ikäänsä aikuisempi ja toisella on luovan lapsen mieli, niin kummasti me vain ollaan tasapainoisesti kaksin. Vaikka kummastuttaa minuakin edelleen semmoinen, vaan sen kuin otan vastaan ja annan. Niin on meillä hyvä olla yhdessä.

Hei, ja meillä on jopa kivaa! Johtunee osittain siitä, että prinsessa ei rakenna uraputkea, ei huokaile huushollin hoitamisen hankaluuksista tai yllytä minua ylenpalttiseen ahkeruuteen ansaitakseni vieläkin enemmän. Osaamme ilmeisesti molemmat joustaa melkoisen hyvin ja ennen kaikkea, tunnemme vahvaa vetoa toisiimme. Kaikkea ei edes rahalla saa.

Jos nyt joku haluaa kysyä lisää, niin antaa tulla. Jos joku ei usko, niin epäilköön. Ja vielä sekin, että jos joku kuvittelee minun nyt vasta kokeneen elämäni ensimmäisen suuren rakkauden, niin tsot-tsot. Kokemusta on jopa niin hyvästä, etten olisi ikinä uskonut sitä parempaa voivan olla olemassa. Niinpä.

Ja tässä nyt sitten vielä se kuva uudelleen: