rautalankaa ja selväkieltä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma suomikoira ei tykkää rautalankaa ja selväkieltä

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Selitetään nyt sitten ihan selväkielellä. Mun alkuperäisen jutun tarkoitus oli osoittaa, että a.toimittaja joka kirjoittaa vähä-älyisen jutun ESSI-KOIRASTA on idiootti. b. Osoittaa ,että kyseisen koiran omistaja on idiootti jos hän tosiaan on sitä mieltä, että koiralle on paskankaan väliä onko roskis tyhjä vai täynnä. c. Osoittaa miten eläimiä inhimillistetään ja näköjään lehtijututkin vaativat myydäkseen eläimellistä otetta. d. Ja koska Kallep. ja moni muukin tämän palstan lukijoista ei osaa espanjaa on turha ottaa näitä aiheita täkäläisistä lehtijutuista.e. Ja tietysti , jos kyseinen juttu nyt sattuu mun mielestä typeryydessään olemaan huvittava ja mä haluan kirjoittaa siitä, niin mä sitten kirjoitan siitä.f. Ja ihan niinkuin sattuu huvittamaan.
Ja Kallep:lle sanoisin, elämä voisi olla helpompaa jos ei hakisi kaikesta merkityksiä joita asioissa ei oikeasti ole.
Mä en tiedä miten muut elämänsä järjestävät, mutta mulla se menee niin , että mä en asuisi Espanjassa jos mä en haluaisi. Ja mä en haluaisi, jos mun olisi täällä huonompi olla kuin jossain muussa maassa. Moni taas tuntuu asuvan Suomessa vastoin tahtoaan ja haluaa muuttaa vaikkapa tänne.
Suomessa mä en halua missään nimessä tällä hetkellä asua , mulla on paljon parempi olla täällä. Tulevaisuudesta ei voi tietää.Voi olla , että jos alkaa kyllästyttää nää täkäläiset kuviot lähdetään vaikka Ranskaan. Ja niinkuin mulla on tapana , mä en vaan puhu ympäripyöreitä, vaan mä kanssa toteutan sen mitä mä haluan.