Rauhaa vain kaikille!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma YLLÄTTÄVÄN MATALA TASO Rauhaa vain kaikille!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mille
mille Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Eipä tainnut olla eilinen ihan parhaista päivistäni. Sorry vaan kaikille!

Tottakai saahan tännekin jokainen kirjoittaa mitä mieltä on. Eilen satuin olemaan sitä mieltä kylläkin, että ärsytti kun eräs henkilö puuttuu joka ainoaan aiheeseen ilmaisemalla yleensä ottaen negatiivissävyisen mielipiteensä. Ketä moinen kirjoittelu ihan oikeasti kiinnostaa tai hyödyttää..Mutta tosiaan, en minä ole mikään poliisi, että jatkakoon vaan kaikki valitsemallaan tiellä. Kyllähän tänne bittejä mahtuu, että antaa palaa vaan jos se joitakuita helpottaa. Tarkoituksenani oli vaan se ettei ihan mentäisi suoli24-tasolle ja taytettäisi tätä ihan kaikella soopalla.

Ihan rakentavassa mielessä kun haluaisin Orkista edelleen sellaisen foorumin, mistä Espaanjaan muuttava tai siellä jo asuva löytää jotain hyödyllistä asiaa. Eikä huumorikaan, toisia loukkaamatta, ole kuitenkaan pois suljettu juttu. Kiitos maininta uudemmista kirjoittajista Santiagolle, jolla on mukava hienostuneen veetuilyn tyyli. Ihan oikeasti tykkään hänen tyylistä, eletty elämä näkyy sivalluksista.

Vanhatytölle tiedoksi, että elokuvaa minusta ei ole tehty. Tuskin koskaan edes antaa aihetta sellaiseen. Aikuisviihde elokuvaankin alan olla jo liian vanha esiintyjäksi. Pelottaa jo milloin hiipuu huvi edes niitä katsoa.. Joskus olen ollut radiossa haastateltavana ja yhden kerran minusta on tehty dokumentti espanjalaiselle tv-kanavalle. Aika vaisua siis elämäni siinä mittakaavassa, että työntäisin väkisin itseäni esille joka ainut päivä. Se siitä persoonallisuushäiriöstä kohdallani vanhalletytölle.

Lopuksi vielä, Orkin perustajalle Karille lupasin vuosia sitten laittaa tänne muutaman kommentin, että saadaan liikennettä sivuille. Sen lienee olen jo täyttänyt ja nyt muut saa puolestani jatkaa. Toivon kuitenkin, että Karin viitoittamaan suuntaan, eikä mitään suoli24-tyyppistä sivustoa kehittäen.

Heippa eli adios!