Rauhaa, ravintoa ja rakkautta!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? KIRPPULI79 Rauhaa, ravintoa ja rakkautta!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kirppuli hoi … jota nimittelin aikaisemmin söötiksi.
Notkun näppäimistöni äärellä nyt punainen niska letkeänä todetessani, että se söötti miehenroikaleeksi luulemani onkin ihan oikeasti TYTTÖ.

Ikipäivänä ei ihmisen pitäisi liian äkkinäisesti ryhtyä asiantuntemoitsemaan ja nakuttelemaan kommentteja tunteittensa mukaisesti, mutta kun sun ihan liian avoin avauksesi sai mut kokoamaan yhteen kaikki epätietoiset, jotka ovat tänne ja muuallekin heittäneet kummallisia kysymyksiä, niin sitten älähdin. Ja meinaan kyllä vastakin olla vain oma itseni, vaikka joku sitten ottaisikin hermeitä nenäänsä. En mä jaksa privaattina aina näytellä.

Mutta … Nyt Kirppuli, nyt toimit juuri silleen kuin toivoisin jokaisen tekevän halutessaan tietoja. Ottakaa muutkin opiksenne. Annoit itsestäsi jotakin, kerroit taustatietoja, tavoitteesi ja täsmensit, minkälaista tietoa ja miltä alueelta kaipaat. Hyvä-hyvä!

Don Markku jo neuvoi sen ainoan jutun, jonka minäkään olisin osannut sanoa, joten …

Mutta kun meinaat tulla (ja tervetuloa) etelään, niin varsinkin tuommoisella monimutkaisella alalla on lähes mahdotonta sijoittautua työsuhteeseen ilman jonkinmoista espanjan kielitaitoa. Ota se asia siksi vakavasti ja jatka opiskelujasi. Äläkä välitä, vaikka et tuntisi vielä edes oppivasi, sillä täällä perustaidot jalostuvat kyllä vauhdilla sitten, kunhan vain avaat suusi joka paikassa ja puhut – oikein tai väärin, kunhan puhut ja kuuntelet.

Joten kaiken kaikkiaan. Hyväkkäänä uskon sun kuitenkin oppineen niistä saamistasi palautteista jotakin, koska tämän uuden avauksenkin teit, joten eihän mikään mennyt hukkaan, eihän?

Ja toivottavasti nyt joku tietää alastasi enemmän osaten neuvoa lisää. Mutta voithan muutoinkin jatkaa kyselyjä sillä elämään liittyy aina muutakin kuin työ.