rasitus ja rakkikoirat

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 16 uutisia rasitus ja rakkikoirat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

…Ja ihan tuttua meiltá Suomesta, ulkomaalaisten mustamaalauksella persujen nerokas joukko voitti vaalit.

Ai jaa…? Sun pohjimmainen tarkoituksesi olikin siis tuoda esiin taas tätä persu-juttua. Olisihan sen voinut arvata.

Jos et sinä puolestasi tajua, että Persujen äänestäminen oli suomalaisilta protesti Suomessa hallitsevaa kaksinapa-järjestelmää vastaan, niin se on sitten voi voi. Ei kukaan äänestäneistä varmaankaan odottanut mitään ”jytkyä”. Kunhan vain päättivät kerrankin äänestää ’jotain muuta’.

Kyllä Persujen voitosta saavat muut puolueet kiittää ennemminkin omia rivejään ja heidän poliittisia broilereitaan, kuin jotain kansaa.

Ja jos olet sitä mieltä, että romanialaiset ja afrikkalaiset (incl. moros) eivät millään tavoin rasita Espanjan julkista terveydenhuoltojärjestelmää, niin olet kyllä pahasti kujalla.
:?[/quote]

No ihan varmasti rasittavat ja siná unohdit mainita kaikki latinot, jotka tulvivat Etelá-Amerikasta. Nämá porukat rasittavat työmarkkinoita, terveydenhuoltojárjestelmáá ja koulujárjestelmáá ihan 100-varmasti. Ja voisivat kyllá minun puolestani palata sinne, mistá ovat tulleetkin!!! }:)

Ja persumyönteinen en ole, sen olet huomannutkin nákójään. Ja tulet vielá huomaamaan, ettá támá P-puolue tulee katoamaan Suomen puoluekartalta. Jo nyt he ovat osoittautuneet pelkiksi suunpieksijóiksi ja pskahousuiksi, jotka eivát uskaltautuneet edes hallitusvastuudeen vaan jáivát oppositioon rakkikoiriksi. Ja saavat suurimman huomionsa kansanedustaja Herra Hakkaraisen toilailujen ansiosta. Joten jos P-puolueen äánestáját yrittivát tehdá protestin kaksinapaisuutta vastaan, niin kiville se paatti kolahti pahan kerran. Valitettavasti 😕 😕 😕 Ja vielákään Suomessa ei ole oikeaa ja kelvollista vaihtoehtoa náille vanhoille vallanpitájille. 😕 😕