Raportti lomasta..

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 32 Raportti lomasta..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Selma
Selma Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

.. Suomen suvessa.

Viime viikolla sitten teimme joka vuotisen turneen maalle. Ennen se oli viikko, joka oli 7 päivää. Nykyisin viikko maalla on 4 päivää.

Lähdimme tiistaina kaikenlaisten sattumusten ja lähtöriitelyn jälkeen matkaan n. 5 tuntia miehen asettamaa aikataulua myöhässä. Pysähdyimme Vierumäen Urheiluopistolle, jonne jäimme yöksi ja jatkoimme matkaa aamulla.

Country Clubin á la carte ravintola ylitti odotuksemme positiivisesti. Niin hyviä etanoita emme ole syöneet naismuistiin. Kaiken lisäksi meille tehtiin lastenannokset paistettua siikaa ja munakastiketta, koska sitä ei ollut aikuisten listalla. Tarjoilu oli kiitettävää ja asiantuntevaa kaikin puolin.

Siitäpä sitten ajelimme Savon muahan. Lämmitimme saunan ja istuimme terassilla ja itikat ei syöneet.
Sepä vasta jotakin! Myöhemmin selvisi, että niillä taisi olla paremmat pidot muualla, koska seuraavana päivänä ne hyökkäsivät tulisella tarmolla kimppuumme.

Viikon kalastuslupa tuli käytettyä. Järvestä nousi kauhean isoja haukija. Kalakukkoa syötiin ja nautittiin savolaisten lupsakasta meiningistä.

Eilen sitten saattelimme nueremman veljeni ”huru-ukko”-ikään asiaan kuuluvin menoin. Kaikki 7 sisarustani ja heidän lapsensa oli mukana. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Siellä kuulemma riäpijäiset vielä jatkuu. Me ajelimme yötämyöten kotiin.

Mukava oli käydä, mutta vielä mukavampi tulla kotiin ja lukea teidän kirjoituksianne. Ihan oli ikävä!

Mukavaa pyhäpäivän jatkoa