Rannoille voi mennä ihan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma 7 metrinen hai Cataluñassa rannalla. Rannoille voi mennä ihan

LINKKI

Ocaso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Rannoille voi mennä ihan normaalisti, hait harvoin jos ikinä muuten kuin haavoittuneina, tulevat ihmisen läheisyyteen. Ihmisen ja hain kohtaamiset rannoilla ovat äärimmäisen harvinaisia.

Pidän kuitenkin uutista äärimmäisen positiivisena, ihmiset saavat tietoa välimeren eläimistä vaikka tätä kautta, ja monelle ulkomaalaiselle käsitykseksi tullut idea siitä että hait ovat vain legendaa välimerellä muuttuu hyvin konkreettisella tavalla, melkein käsin kosketeltavalla tavalla.

Se että voiko välimeressä uida tai voiko rannalle enää edes mennä voi jäädä vaikka tällä kertaa ilman vastausta, enkä viittaa sinuun Tulppu, mutta voin kuvitella mitä kysymyksiä ihmiset päässään taas saavat aikaan yhdestä hai uutisesta.

Ilahtukaamme siitä että hait ovat hengissä vieläkin välimerellä, haita havaitaan päivä päivältä enemmän vaikka niiden totaalikatoamista on puitu ja ennustettu jo pitkään.

Jokainen hai joka nähdään terveenä uiskentelemassa meressä on voitto luonnolle ja samalla ihmiselle. Kannattaa pitää tämä mielessä.