Rakkausniityn metsälaidun

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lo Toro
Lo Toro Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.03.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 14

Campoamor on mielestäni todella kaunis kylä. Paljon vihreää ja piiiitkät valkeat hiekkarannat. Huvivenesatama täynnä ökyjahteja, ja kehoa ja mieltä hellii tunnettu Torreviejan alueen mikroilmasto. Ja se vanha silta on hieno! Toki korkeat tornitalot hiukan pilaavat idylliä. Ihan vieressä on lisää pikkukyliä, ja Torrevieja reilun kymmenen kilometrin päässä pohjoisessa.
Kesällä kuhisee, pääosin turisteja. Tosin suuri(n?) osa turisteistakin on espanjalaisia. Sunnuntaisin lapsiperheet pukeutuvat kauniisti ja menevät puistoon koko perheen voimin. Mutta talvella siellä on hiljaista kuin huopatossutehtaassa vappuseisokin aikaan; olen asunut kahdeksankerroksisessa talossa, jossa meidän asuntomme lisäksi oli asukkaita ihan yhdessä toisessakin asunnossa.
Sudecasa hoitaa suurin piirtein koko aluetta. Sivuiltaan voi käydä katsomassa, josko jotakin kiinnostavaa löytyisi. http://www.sudecasa.com/
Tiedän perheen, joka asuu siellä ympäri vuoden. Laita privaviestiä, niin laitan yhteystietoja. Ihania ihmisiä, neuvovat varmasti, jos jotain tarvitset.