Rakenna, äläkä pelkästään revi!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Rakenna, äläkä pelkästään revi!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
eiole kirjoitti:

… innostus koko orkkiin hiipuu juuri sisäänlämpiävyyden takia. Leikkikehä on liian ahdas muille kuin SAMANHENKISILLE aurinkorannikkolaisille. Ikään kuin Espanjaa ei olisi muualla eikä keskusteluun kuuluisi eri näkökulmia.

Mikä hemmetin valitus tuommoinenkin on. Pitäisikö siis sulle tai Marinalle tai muille syöttää valmiiksi jotakin pullamössöä muilla mausteilla möyhennettyä? Miksi ihmeessä valitatte ettekä tartu itse asiaan ja tee jotakin sen hyväksi että saisitte sitä mitä haluatte? Tämä on avoin kenttä ja myös minä haluaisin kuulla muiltakin alueilta syntyvää pulinaa!

Joten olkaa hyvä ERIHENKISET – antakaa palaa sitä muualta (ties mistä, kun omassa profiilissasi ei ole edes paikkakuntaa paljastettu). Odotan ja jatkan sillä aikaa sitä mitä osaan antaen sen minkä kykenen, mutta ollen kaiken aikaa valmis myös ottamaan vastaan – kuten sinäkin, niin ymmärsin.

Sana on vapaa. Ja jos ei kelpaa, kuten ei mulle Suomi24:n ala-arvoiset heitot (joku typerys siellä syyllistyy jopa rikolliseen herjaamiseen väittäen vaimoani maksulliseksi, ettet vain sattuisi tietämään kuka, kolahtaako), niin ei sitten.