Que bueno!

LINKKI

BeeKeeper
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.01.2011
Kirjoituksia: 31
Vastauksia: 169
freesoul65 kirjoitti:

Arnold kirjoitti:

P.S. Aikoinaan autoa vuokratessani kyllä riitti kun lähtiessäni sanoin vuokrapojille, että tuossa ovien alla on sitten nirhamia jotka varmaan tiedättekin, eikä mitään jälkipuintia koskaan tullut.

Niinhän se ”aikoinaan” oli joo. Kehitys kehittyy, ja vilunkit oppivat koijaamaan eurojasi uusilla tavoilla.

Eihän sitä aikoinaan,joskus 95 tai jotain, tarvinnut tosiaan esim. hintoja vertaillessa ottaa huomioon full2empty-kusetusta. Vaan nykyäänpä tarttee, ellei sitten halua hävitä useita kymmeniä euroja rahnaa ennenkuin on edes bvenostiiasia kerinnyt huikkimaan ovelta.

Ehkäpä AP haluaisi kuitenkin aikaamme sovitettuja neuvoja, en usko että AP hirveästi kostuu siitä, että täällä vanhat starbut muistelee kuinka vuonna 1995 se autonvuokraus sujuikaan…

PS. Pentti52: Se, että sinä olet niin ”käsi” (tai väität olevasi), ettet tiedä/saa auki/osaa käyttää Photoshoppia – ei tarkoita, etteikö joku muu osaisi. Vuokralleantaja tuskin tulee sulla testauttamaan Photoshopin käyttötaitoasi, joten siihen vetoaminen mukamas kuvan aitouden todisteena on naurettava teoria.

Eikä se Photoshop tiettävästi missään kännykässä pyöri, mutta kieltämättä yritykseksi leikkiä täysdaijua on uskottavaa. Tosin noin pitkälle viety daijuus on epäilyttävää per se, eli vuokranantajana vetäisin oikein extra hard kammalla läpi sun palauttamien autojen lopputarkastuksen. Olet kumminkin käyttänyt puolet vuokra-ajastasi ovelan skraadun lavastamiseen muka tullessa tapahtuneeksi. Niitä on semmoisiakin pervoja vuokraajia, joille suurin hupi on viedä auto paskana takaisin.[/quote]

Onneksi nama Sinun tekstisi, freesoul65, ovat puhtaasti asiallisia vastauksia aloittajan esittamaan kysymykseen. Han varmasti osaa poimia nama helmet meidan muiden asiaankuulumattomien kommenttiemme joukosta. }:)