Pyssyjen paukuttelusta …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Ihmisapinoille oikeudet Espanjassa Pyssyjen paukuttelusta …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Aluksi heti kerron, että itsekin tykkään ammuskella. Pamaus, aseen potkaisu ja ruudin tuoksu ovat poikaa joo. Tulee miehekäs olo ja maalitauluun reikä. Semmoista harrastelin joskus Suomessa, jolloin vielä omistin muutaman järeänkin aseen.

Vilperi saisi varmaan orgasmin päästessään näkemään varakkaan serkkuni arvokkaan asekokoelman ja seinille ripustetut täytetyt päät, jotka ovat peräisin hänen etupässä Afrikassa tappamistaan eläimistä. Joukossa semmoisiakin, joiden lihoja tuskin on ihmisen hengenpitimiksi kelpuutettu. Tapettu luonnosta vain huvin vuoksi ja tietenkin maksua vastaan.

Härkätaistelunkin ymmärrän toisin, mutta … ”En minä ajattele mitään muuta kuin lihapalaa kun sekuntia ennen liipasimesta vetämistä…” Tuosta jo sanoisin, että puppua puhut, jos et tunnusta tahtovasi nauttia myös tappamisesta. Siitä sisäisestä ylemmyyden ja voiman tunteesta, joka hivelee metsästäjän mieltä.

Joo, tykkäänhän minäkin riistan mausta, mutta lihapatojen äärellä mässääminen onkin toista kuin tappaminen huvin vuoksi. Kyllä kaupan altaassa tai metsästäjän pakastimessa lojuvien lihojen välillä on muutakin eroa kuin makuvivahde.

Mutta sen kuin ammuskelet edelleen (mikäs minä olen sitä kieltämään), vaan älä nyt sentään machoile tuolleen ”Sen jälkeen astuu kuvioihin normaali teurastuskäytäntö: Veret pois ja tarvittaessa turkkikin ja jos elukka vaatii riiputtamista, niin roikkumaan sitten ja kun aika tulee paloittelulle, niin laitetaan ruho sopiviin annospaloihin. Mikä tuossa nyt on niin epänormaalia?”

Siinä lienee epänormaalia tuo palautetta kerjäävä, provosoiva teksti osana tätä ketjua – olettaen Vilperin mielessään jo kuulleen tätien kauhistelun ja nyyhkäisyt eläinten puolesta, mikä puolestaan tuottaa hänelle itselleen toisen osapuolen tuskan synnyttämää miehekästä mieltä – niinkö?

Päätän mielipidekirjoitukseni kuvaan kahdesta ihmisapinasta, joista Tarzanin huuto sai alkunsa tavattuaan vidakossa lajikumpanin, joka myöhemmin selitti: ”En minä ajatellut häntä minään muuna kuin lihapalana, kun sekuntia ennen liipasimesta vetämistä tarkastin taustat, että voin laukaista aseen …”