Pysäköinninvalvontaa a La Linea

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Gibraltar Pysäköinninvalvontaa a La Linea

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Netta kirjoitti:

Tuomo kirjoitti:

Jostain hevosmiesten tietotoimistosta lienee peräisin sekin juttu, että sinne olisi joku automaksu.

Oltiin menossa Gibraltarille omalla autolla ja jonotettiin siinä autojonossa rajalla, siis vielä Espanjan puolella. Siinä oli jonkin tyylinen huijaus menossa kun marokkolaismies laittoi tuulilaseihin tikettiä (mistä liene saanut sellaisia pikkuisia pahvisia lippuja?) ja kuskilta joka autosta pyysi naama pokkana parin kympin pääsymaksua. Kaikki autot maksoi sen.. [/quote]

Ihan ensimmäisellä gibraltarinreissullani -86 lähestyimme rajanylityspaikkaa lännestä, sitä pitkää rantakatua myöten. Aika lähellä rajaa ilmestyi sitten kadulle useampikin äijä, jotka aika vaativin kädenliikkein ohjailivat autoja parkkiin siihen rantakadulle. Selittivät, että tähän kannattaa nyt auto jättää kun tässä parkkeeraaminen maksaa vain niin ja niin paljon (100 pesetaa tjsp) ja niemelle ei autoa saa viedä.

Osasimme epäillä kusetusta, koska olimme törmänneet vastaaviin omayekoisiin pysäköintivirkailijoihin jo aiemmin. Cordoban moskeijan kulmilla maksoimme yhdelle tyypille parkkipaikasta, ja sen vartioinnista jotain, ei kovin paljon. Rahalle löytyi heti käyttöä, sillä kun löysimme vaatimattoman lounaspaikan siitä läheltä niin sama kaveri oli siellä jo soppaa lusikoimassa. Tyttöystävä patisteli minua kysymään siltä että kukahan sitä meidän autoa nyt vahtii, mutta en viitsinyt.