Pussilakanakeskustelua!!!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Outoja tapoja tai tavaroita Pussilakanakeskustelua!!!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Totesit Old Chap, että Suomessa ei täkkejä paljon peseskellä, olet osittain oikeassa, nykyään kyllä pestäis, mutta kotikone nousee taivaalle linkouksen aikana, ja kiinteistöpesuloita ei kaikilla ole mahdollisuus käyttää. Pesulapalvelut on monta kertaa niin kalliita , että tulee halvemmaksi ostaa uudet peitot. Ei mitenkään ekoa!!!

Samoin mattojen pesu on esim. täällä Iidenissä tosi hankalaa, tuolla Olvin alajuoksulla, mustassa vedessä, on yksi laho, lähes uponnut laituri jossa ihmiset yrittää pestä mattojaan, henkensä kaupalla.
Olin kaupungin virkakoneistoon yhteydessä, josko rakentaisivat sellaisen mattojen pesupaikan joka olisi liitetty vesi- ja viemäriverkostoon, ei saanut asia minkäänlaista kaikua.
Lehdessä vielä valittelivat, että nimenomaan Ylä-Savossa oli jäänyt EU-ympäristörahoja käyttämättä. Omia mattoja pesetin ja pesin pesulassa, sekin maksoi niin , että olisin saanut uudet matot ja olis vielä rahaa jäänyt, mutta kun oli edesmenneen äitini kutomia mattoja, en raskinut heittää pois.

Niistä pussilakanoista, Bulgariassa oli sellaisia joissa sen päällispuolen lakanasta oli otettu keskeltä pala pois kauniisti pitsillä kantattu se ”reikä” ja siitä keskikappaleesta tehty tyynyliina, ihan kiva idea, ja peitostakaan ei tullut niin kuuma kun lakana oli osittain vain yksikerroksinen.

Norjalainen pussilakana ei meinannut avautua , kirjaimellisesti, siinä kun oli vain yksi aukko ja sekin sivusaumassa.!!!

Tämä Iiden siitä kumma kylä , että täällä on aika villi liikennekulttuuri, siitäkö johtunee, että syksyllä Espanjassa käydessä aiheutin varmaankin paikallisille kohteliaille autoilijoille lievää hämmennystä , kun en meinannut uskaltaa mennä kadun yli , vaan käännyin jopa taakseni katsomaan, että minkälainen kulkuneuvo sieltä on tulossa, kun noin autot pysähtyy, täällä kun ei jalankulkijat ole vihreilläkään turvassa!!!! Käyneet autoilijat vissiin oppinsa siellä Thaimaassa!!!!

Espanjalaisia vuokra-asuntoilmoituksia selanneena , silmiini on pistänyt se, että vuokra-asuntojen keittiöistä näyttää monesti puuttuvan uuni!! ja hellatkin on sellaisia kaksipaikkaisia????
Kyllä minä ainakin kaipaisin uunia , varsinkin pidempiaikaisen oleskelun yhteydessä, mikä olisi sen helpompaa kuin pistää eväät uuniin muhimaan ja mennä itse aurinkoa palvomaan!!
Vai onko vain turistiasunnoissa tämä ominaisuus???

Ja se että pyykkikone on keittiössä ja astianpesukone puuttuu kokonaan!!! Onko näin myös tavallisissa kodeissa??

Nyt tuli ”asiaa” muustakin kuin pussilakanoista, ja ajatukset on taas siellä Fuengirolassa, kumma paikka kun vei sieluni kertalaakista!!! Olenkohan jossakin aiemmassa elämässä oleillut sielläpäin, kun lähes päivittäin mietin miten pääsisin sinne takaisin!!!

Hyvää, tällä hetkellä aurinkoista sunnuntaita kaikille, tänään ei vielä ole satanut….