pupuilua

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

Meidänkään pupu ei aluksi ja varsinkaa Suomessa oikein nauttinut valjailuista. Mutta jatkettiin sitkeästi yrittämistä. Joskus jätettiin valjaat pupulle, ilman hihnaa niin että joutui totuttelemaan niihin. Koitettiin myös aina tehdä valjaiden laittaminen mahdollisimman rauhallisesti ja ilman suuria hosumisia. Makupalojakin koitettiin antaa aina valjaiden laiton jälkeen, mutta ne ei kyllä silloin kelvanneet.

Pikku hiljaa pupu kuitenkin tottui valjaisiin ja nykyään täällä Espanjassa on ihan innoissaan kun otetaan valjaat esiin. Sehän on kivaa kun pääsee ulkoilemaan! Suomessa ulkoilu ei ollut niin kivaa, oli kylmä eikä ruohokaan ollut kovin maukasta :(. Täällä kuitenkin pupu nauttii ulkoilusta, vaikka lentokoneita vielä täytyykin vähän säikkyä.

Asusteleeko teidän pupu siis Suomessa vai Espanjassa? Ja millaisessa ympäristössä olette ulkoilleet? Täällä on ollut ihmisillä ihmettelemistä, kun ovat huomanneet, että kania ulkoilutetaan!!! 😀 Conejo kun on täällä tunnetumpi Paellassa kuin lemmikkinä 🙁

Todella suloinen tuo teidän pikkuinen 🙂