Puolue

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Arnold kirjoitti:

Hienoa Andreu ja Devspain, että olette löytäneet toisenne. Kyllä nyt viherpiipertäjät ja muut luontohörhöt saavat kyytiä kun käytte kunnon toimeen Espanjan rantojen rakentamisen puolesta. Ei tarvitse arvailla, minkä puolueen jäsenkirja sieltä piirongin laatikosta löytyy.

Millähän ihmeellä näihin keskusteluihin aina saadaan joku ihmeen puolue mukaan kuvioihin?

Missä vaiheessa olin rantojen rakentamisen puolesta (tai vastaan)? Minähän nimenomaan korostin korkean rakentamisen etuja sillä, että rakentaminen ja levittäytyminen vähenee! Sisälukutaitoa kiitos!

Miksi olisi myöskään pitänyt lukea mainitsemasi 168-sivuinen, .pdf-muotoisen raportti, kun sillä ei ole mainitsemani mielipiteen kanssa mitään tekemistä?

Benidorm on muuten jotenkin erikseen nostettu kissana pöydälle mediassa, joka on tuosta tutkimuksesta raportoinut (esimerkiksi Sur in English teki niin), joten on varmasti silloin aiheellista nostaa esille ko. paikka kun aiheesta keskustellaan.

Ja esimerkiksi täällä Fuengirolassa, espanjan tiheimmin asutussa kaupungissa, olisi jäänyt enemmän tilaa puistoille ja viheralueille jos oltaisiin rakennettu korkeammin.
Tätänykyähän Fuengirola on edellä mainitun ”ennätyksen” lisäksi ehkä myös espanjan ruumin kaupunki; rakentamiseen ei ole kiinnitetty mitään arkkitehtoonista huomiota muilta osin kuin nykyisen 14 kerroksen säännön taholta sekä siten, että valtaa pitävän kaupunginjohtajan on saatava oma nimikkolaatta joka ainoaan mahdolliseen paikkaan.