Pulinaapälinääsanahelinää

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Lörpöttelyloota 4 Pulinaapälinääsanahelinää

LINKKI

Karpalo85
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.07.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 26

Jooh, oonkin aikas uus ja voisin varmaa heittää pienet esittelyt kehiin ja sit tarinoida mietteitä … koittakaa kestää 😉

Elikkäs, oon tällänen 22 vuotias tyttö joka on kotoisin jyväskylästä, mutta asunut ypäjällä, raumalla, espoossa, kauniaisissa, espanjassa ja nyt lappeenrannassa (ei ole muuten järjestyksessä asuinkunnat). Tykkään vaihdella maisemaa ja alottaa elämää aina puhtaalta pöydältä =) Jännitystä ja kokemuksia elämään 😉
Asustelen tällasessa 25 neliön miniössä lprannan keskustassa 7v rotikan kanssa ja tällä hetkellä työskentelen vaatekaupassa!

Ja espanja, aijai, sen jälkeen kun sieltä pois tulin olen sinne aina halunnut takasin!

Juurikin esim. viimeyönä näin unta että muutin sinne. Eikä ole eka kerta, eikä varmaan vika 😉 Kaverit puhelee, että miks ihmeessä espanjaan jos siellä oon jo kerran vajaan vuoden ollut? Että miks ei vaikka italiaan tai kyprokselle ym. Ei siihen auta sanomaan kuin että, oli niin mahtava kokemus ettei se hevillä unohdu!
Oli huonojakin hetkiä kun oli tippalinssissä ja halusi takasin kotiin. Olin siis vähän aikaa sitten ätyttänyt vasta 17 kun lähdin ja kotoa lähdin jo 15 vuotiaan. Jotenkin oli yksinäinen olo kun ainoastaan yksi työnantajistani puhui suomea. Kukaan siinä kyläpahasessa ei puhunut englantia. Noh, ehkä yksi tai kaksi!
Mutta kun alkoi kieli sujua ja alkoi saamaan kavereita, se elämäkin alko helpottumaan! Ja aijai miten tämä tyttö nautti miesten huomiosta 😉 Vislailua tuli kulmalta jos toiseltakin heh.. =)

Josko nyt olisi mahdollisuus lähteä takaisin? Toivoa sopii!!