Pulinaa …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 29 Pulinaa …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Tulin heittäneeksi tuolla muussa keskustelussa kommenttini päätteeksi kehun, mihin Netta vastasi. Ja kun mua juttu kiinnostaa niin siirryin sen kera sitten tänne, kun asia ei sinne kuulunut ollenkaan. Ettäs tälleen:

Old kirjoitti:

Nettan avatar on muuten syntisen nätti. Ainakin vanhemman herran silmissä.

Netta kirjoitti:

Vaihtaiskohan kisun kuvan tohon viereen, kun te miehet ette malta pysyä pöksyissänne!!

Et’mutkun katsokaa nyt itse. Nettan avatar siis on kertakaikkiaan syntisen nätti. Enkä edes kuvittele neidin siinä alusvaatteisillaan lekottelevan. Lisäksi ilmoitan ihan hyvin pysyväni omissa housuissani ja mikäli muuta tulee mieleen, niin kotona on ihan kaikkea mitä saatan synnin syntyviltä kaivata.

Mutta sitten, että jos avattaren vaihdat, niin älä ainakaan kisua siihen laita. Tämä on perhesivusto.

Kuitenkin meinasin asiasta myös pulista. Kun välillä lähes harmittaa semmoinen, jonka katson varsinkin suomalaisten naisten synniksi, että ollaan liian herkkätunteisia imartelulle jonka pitäisi mieluumminkin miellyttää. Etkun ensin laittaudutaan hepeneisiin ja nätiksi, niin sitten ei kuitenkaan mies saisi niistä sanoa mitään. Ja minä kun useinkin saatan sanoa.

Espanjassa olen kehuskellut paria naapurinrouvaa ja kotona lähes säännöllisesti söpötän omalle thaiprinsessalleni, että olet sitten niin ihanan seksikäs. Ja mitäs nämä vastaavat: Kiitos!

Mutta kun suomalaiselle sanoo vastaavaa lievemmässäkään muodossa, niin auta armias! Torjuntaa ja töykkäisyjä. Että mitä minä mukamas kuvittelen – varsinkin olevani tai haluavani – herttaisuudet luetaan intimiteettialueen loukkauksiksi tms. Niinhän täällä ollaan puheltu mm. viheltelyistä, joilla espanjalaiset machot osoittavat ihailuaan – joskin kaikkialla on myös juntteja, jotka menevät tyhmyyksissään (myönnetään) liian pitkälle.

Hei, meidän ihastuttavan suloiset, herttaisen viehättävät, kuultavan kauniit ja kertakaikkiaan kelvon sieväpiirteiset suomettaremme. Sallikaa minun ilmaista avoin ihailuni lähes kaikkia kohtaan (poislukien ainakin vihaiset akat, jotka eivät ikinä hymyile). Ja muutamia ihan erikseen kiitellä joistakin ulkoisistakin ominaisuuksista, jotka silmiäni saattavat sulostuttaa. Antakaa mun ihastella ja hurmaantuneena vaikkapa sanoa jotakin. Menemättä asiallisuuksiin, kuten olisin Nettan osalta voinut tietenkin tehdä vaikka silmään pissiäkseni, mutta edes jotakin sanoakseni, kuitenkin pääasiallista sanomistani kierrelläkseni, kuten: ”Onpa kauniit olkaimet ja kainalotkin ajeltu.”

Seuraavan oman avattareni saatan valita entistä harkitummin. Varmuuden vuoksi.