Pukkiko nainen?

LINKKI

Masa
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.09.2006
Kirjoituksia: 179
Vastauksia: 303

Ote erään naistutkijan raportista:

”Kurjaa, että juuri minä joudun olemaan se, joka kertoo teille totuuden Joulupukista: olen melkoisen varma siitä, että Joulupukki onkin nainen!

Miettikääpä itse. Joulu on suuri, kaunis ja hyvin organisoitu yhteistapahtuma, jossa tärkeää on lämmin tunnelma ja toisista välittäminen. En voi millään kuvitella, että joku mies pystyisi järjestämään mitään sellaista.

Ensinnäkin harva on se mies, joka edes ajattelee lahjojen ostamista ennen kuin vasta Aattona. Ja kun miehet vihdoin pääsevät kauppaan, he ihmettelevät, kun myytävänä ei ole enää muuta kuin autotarvikkeita, jakoavainsarjoja ja krääsäsormuksia. Pelkästään jo tämän takia olen ihan varma siitä, että Joulupukki on nainen. Jos hän olisi mies, kukaan ei koskaan löytäisi kuusen alta muuta kuin jotakin omituista krääsää muovipussiin käärittynä.

Toinen vakava uskottavuusongelma on siinä, että miespuolinen pukki tuskin pääsisi perille. Ensinnäkään hänellä ei olisi poroja, koska kaikki olisi tapettu, nyljetty ja sidottu kiinni reen takapuskuriin. Miespukki vain kertoisi silmiään hölmistyneenä pyöritellen, että metsästyskautta oli vähän jatkettu. Petteri Punakuono olisi juuri lähetetty täytettäväksi.

Vaikka pukilla olisikin poro, perille pääsy olisi epätodennäköistä, sillä hän joka tapauksessa väistämättä eksyisi lumimyrskyyn, eikä hän mitenkään voisi pysähtyä kysyäkseen joltakulta tietä.

Vielä lisää syitä, miksi Joulupukki ei voi olla mies:

– Miehet eivät osaa pakata
– Miehet ennemmin kuolisivat kuin pukeutuisivat punaiseen samettiin
– Miehet eivät vastaa kirjeisiin
– ”Onkos täällä kilttejä lapsia” ei sovi iskurepliikiksi
– Ja lopuksi: vastuunotto joulusta vaatisi sitoutumista

Voin hyvin uskoa, että kaikki muut taruolennot ovat miehiä. Väinämöinen jahtasi puolet itseään nuorempia naisia – selvä mies. Cupido tykkää lennellä ympäriinsä aseistettuna. Peter Pan ei koskaan kasvanut aikuiseksi. Kuka tahansa näistä läpäisisi koska tahansa testosteroni-testin. Mutta joulupukki? Ei mitään toivoa!”