Pudotuspeliä ..?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Se ilmestyy kerran viikossa torstaisin ja niillä näkyy olevan jakelupisteitäkin vallan runsaasti. Todella siistiltä ja hyvin tehdyltä lehti vaikuttaa. Taitto ja painojälki ovat myös semmoisia, ettei yhtään mieltä haittaa.

Vaan on siinä nyt pudotuskilpailun makua nyt, kun
täällä on medioita …
– Espanjan Sanomat
– Olé
– Suomalainen Espanjassa
– Ota Toma
– Uusi Fuengirola
– Radio Finlandia
– Espanja.org

Muut printtimediat ilmestyvät kerran kuukaudessa, Ota Toma kolme kertaa vuodessa (?) ja tämä uusi viikottain. Radio on äänessä joka arkipäivä. Ja kaikista noista ainoa joka ei (vielä) ahnehdi maksullisia mainoksia on Orkki. Ja Olé on ainoa, joka kerää tilausmaksuja.

Vaikka meitä suomalaisia on paljon, niin maksajia (mainostajia) on vain rajoitettu määrä – ja ilmoittajista suurin osa lähes tyhjin taskuin toimivia pienyrittäjiä, joilla ei riittäne rahaa jaettavaksi jokaiselle.

En ole uskonut vanhojenkaan medioiden käärivän suuria tuloja, joten uuden viikottain ilmestyvän lehden tulo on käytännössä aikamonen piristäjä kilpailulle. Johtaako se sitten jonkun putoamiseen (kuten arvelen), nähdään ajan mittaan.

Sen tiedän, että huutokauppaa ilmoitushinnoista käydään jo nyt. Kuinka syvälle lopulta joudutaan työntämään käsiä kustantajan taskuuun ja riittääkö siellä pateja, sen näyttää jo tuleva talvikausi.