Pro versiossa ei ilmeisesti tarvitse muuttaa rekisteriä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Win8 tai Android Pro versiossa ei ilmeisesti tarvitse muuttaa rekisteriä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Abso
Abso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

En ole kokeillut rekisterin muuttamista. Tempun pitäisi onnistua muuttamalla rekisterin arvoa. Ohje on kuulema pätevä ilmaisversiolle ja ilmeisesti kaupallisen version pysyvälle ratkaisulle.

Kaupallisessa Win 8 versiossa pitäisi seuraavalla päästä Classic-näyttöön: press [Win] + [D] after logging on. En ole ehtinyt kokeilla.

SITTEN TÄRKEÄ/TÖRKEÄ MUUTOS: Win 8 ei sitten tue POP3-posteja. Thuderbird kuitenkin suostui yhteistyöhön Win 8 kanssa ja sehän tunnetusti tukee Post Office Protokollaa. POP3:n saa kiertokautta Win 8 systeemiin myös Live:n Outlookin kautta.

Microsoftin omat vanha Office-paketit eivät suostuneet yhteistoimintaan, joten latasin Open Officen ilmaisversiot. Toimivat hyvin. Tietysti puhelinten hyötykäyttö edellyttäisi Office 365:n ostamista. Hinta on kuitenkin 5 euroa per laite. Se taas on aika paljon, kun laitteita on useita.

Tähän asti kokeiluissa on tullut ilmi seuraavaa: Microsoft antaa pitkät sille, mitä asiakas haluaa (esim. juuri tuo POP3-ongelma). Juu, POP voi olla vanha ja huono protokolla, mutta kun businekseni perustuu aika suurelta osalta siihen, niin haluan sen pitää. Tekniikan iällä ei ole mitään merkitystä. Jos asiakas haluaa viestiä kirjekyyhkyjen tai savumerkkien välityksellä, kohotan kulmakarvoja mutta järjestän kyyhkyjen vastaanoton.

Microsoftilla asiakas on siis aina väärässä.

Kaikkein kummallisinta on se, että Microsoft vanhentaa teknisesti omat tuotteensa ja tarjoaa tilalle kuukausimaksupohjaisia palveluja. MUTTA mikään ei estä käyttämästä samaan tai lähes samaan tarkoitukseen ilmaisohjelmia. Kaiken huippu on se, että Microsoftin tekninen tuki on teknistä haittaa. Syön mielummin kilon mätiä muikkuja kuin soitan Microsoftille. }:)