Preview oli ilmainen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Win8 tai Android Preview oli ilmainen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Abso
Abso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Ainakaan minä en maksanut mitään Windows 8 Release Preview softasta.

Windowsin rekistereiden kanssa olen joutunut ihan riittävästi punnertamaan pitääksenin Windowsit ajokunnossa. Rekistereissä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä.

Jos ei tykkää ohjelmoinnista mutta haluaa Classicin, niin tarjolla on myös ilmainen Skip Metro Suite 2.1.1 Sitäkään en ole kokeillut. Jos joku on, niin kuulisin siitä mielelläni.

Pistän pidemmäksi: ensimmäinen koodini on peräisin vuodelta 1975. Paperinauha taitaa olla vielä tallella, mutta koneet sen lukemiseksi lienevät museossa. Juu ja ensimmäiseen mainframeen hakkeroiduin samana vuonna. Se ei ollut silloin edes rikos. Sen jälkeen tuli tiedot päivitettäväksi vuoden välein, kunnes putosin kelkasta. Jos olisin pysynyt kelkassa, taidot olisi pitänyt oppia uudestaan jokseenkin tarkkaan 36 kertaa. Tämän vuoksi en ole kovin innostunut päivittämään tietojani. Antaudun, olen DOS. 😀 Fortran rules! }:)

Totta, Ubuntun päivitys pisti koneet solmuun. Latasin kahteen kertaan. Jälkimmäinen onnistui. Tottuminen uuteen ympäristöön oli toinen hidaste.

WIN 8 näyttää olevan nopein Windows. Sain sillä vauhtia vanhaankin rautaan. Huono puoli on sinä, että sen oppimiseen menee aikaa. Luulisi Seatlen pojilla olevan rahaa rakentaa loogisempia ja helpommin ymmärrettäviä käyttöliittymiä.