Prätkärotseja

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Mopoiluvarusteita löytyy monista paikoista, mutta kun nahkatakeista puhutaan, niin mieleen tulee jokunen paikka:

Happy Melody” löytyy Gibraltarilta, aivan Main Streetin alkupäästä, kun katselee oikealta oranssisia ”Harley Davidson leather jackets” tms. kirjoituksia sisällään pitävää opastetaulua. Siitä vaan kujalle sisään ja melkein heti tulee vastaan tämä Pakistanilaisen pariskunnan pitämä ”Happy Melody” -nahkakauppa. Sieltä löytyy ”vaikka mitä” ja hinnat ovat kohdallaan… erityisesti kun muistaa mainita olevansa suomalaisesta Harrikkaporukasta 😉

Happy MelodyHappy Melody

Niinikään Gibraltarilla, Main Streetiä hieman eteenpäin, mutta vasemmalla, löytyy ”Red Skin” -nahkavaatekauppa, josta myös voi tehdä löytöjä!

Ruta 340Ruta 340Espanjan puolella, lähellä Nerjaa, löytyy kivat valikoimat ”Ruta 340 Motorcycles” -putiikista.

Myös Fuengirolasta löytyy mielenkiintoista alan nahkatavaraa, huvivenesataman kohdalla olevan Burker King -hampurilaispaikan vierestä sisäkujille basaareja koluamaan. Tinkiä kannattaa kovasti, oman kokemukseni perusteella kokeilevat hintojen suhteen kepillä jäätä.

Tietysti on viralliset Harrikkakaupat, Malagassa ja San Pedrossa, niistä löytyy monenlaista mukavaa… jos on halukas maksamaan 5…10 -kertaisen hinnan ”muihin paikkoihin” verrattuna.

Täältäkin saattaa löytyä jotain lisätietoa. Toivottavasti sukulaislikka löytää mieleisensä, jeesataan kyllä jos tarvista.