positiivisuutta kehiin

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Espanja on oikein mukava ja mahtava maa asua. Ja minä/me, ollaan valittu täkäläiseksi asuinpaikaksi Costa del solin mitä pidetään yhtenä Euroopan tavoitelluimmista asuinalueista.
Suomeen verrattuna meillä laskivat asumiskulut,verot, ruokamenot ja siitä huolimatta syödään paremmin ja laadukkaammin kuin ikinä Suomessa.
Samoin asumisen taso nousi, ajetaan paremmalla ja paljon halvemmalla autolla kuin Suomessa, maksetaan paljon vähemmän vakuutuksista ja polttoaineesta, tiet ovat aivan eri maailmasta kuin Suomessa , maassa on tuhansia kilometrejä ilmaisia moottoriteitä, käytännössä niitä pitkin pääsee mihin vaan isompaan paikkaan, talvirenkaat ja talvivaatteet ovat historiaa.
Joka puolella on historiallisesti ja kulttuurillisesti kiinnostavia, jopa tuhansia vuosia vanhoja matkailukohteita, koko vanha Eurooppa on päivän parin automatkan ja parin tunnin lennon päässä.
Terveydenhoito on oikeasti sillä tavalla ilmaista , että maksetaan vain Suomeen veroluontoista maksua, myös lääkkeet ovat ilmaisia. Ja taso ei ainakaan Suomen alasajettua systeemiä häpeä.
Elämänmeno on muutenkin oikein leppoisaa, kävelyä kilometrien rantapaseoilla , katu/rantakuppilaan istumaan ja nauttimaan jotain, murto-osalla Suomen hinnoista pöytään tuotuna.
Ihmiset oikein ystävällisiä ja mukavia, niin aboriginaalit kuin jokapuolelta maailmaa tulleet ulkomaalaiset asukkaat.
Sitäkin , riippuen tietysti henkilöstä, voi pitää oikein mielenkiintoisena,mukavana ja kehittävänä, että esim.meidän tapauksessa puhutaan päivittäin kolmea eri kieltä, tulee kivaa vaihtelua ja kansainvälisyyden tuntua elämään.
Ja sitten paras puoli koko kuviossa, täkäläisen alhaisen hinta- ja palkkatason takia ja hyvien eläkkeiden ansiosta ollaan täkäläisittäin suurituloisia ja taloudellisesti hyvinkin vapaita toteuttamaan itseämme mitä moninaisimmin tavoin.
Joten ei muuta kuin tervetuloa tänne , olo ei nyt tietenkään ole ihan paratiisiin verrattavaa , mutta läheltä liippaa.