Politiikka sukkii!

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Mä olen repinyt peliverkkareitani, purrut hammasta, hillinnyt itseäni, mutta olo on sekava!

Missään tapauksessa en hyväksy kipparin, Cañeten sekä Angulon erottamista!

Olen kanssasi samaa mieltä poikain ”penkittämisestä” ja siitä hiljalleen divariin siirtämisestä tai Angulon kohdalla myös rahadiilistä. Angulo ei ole missään tapauksessa halukas lähtemään Valenciasta tällä erää, mutta josko Benitez saisi houkuteltua huomaansa, tarvetta/kiinnostusta siellä suunnalla koska on.
Ehkä valkku saisi neuvoteltua pienellä välirahalla vaihdon himoitsemaansa Rieseen, Maksa-allas voisi jokun lantin Angulosta maksaa väliä.

Joukkueessamme heittää nyt niin iso pyörä, että rottain tapaan tekee mieli jättää uppoava alus, onko se oikein?
Ei, mutta onko tuollainen pelaajien/kannattajien kohtelu oikein? EI!
En olisi uskonut tämän päivän koskaan koittavan jolloin joudun kyseenalaistamaan faniuteni, en koskaan ole ihaillut takinkääntäjiä.
Mutta tunnustan: olen käynyt Zaragozan reeneissä.
Carbonin erottamisesta jaksoin vielä vähän riemuita, ajattelin erimielisyyksien sitä myötä hieman helpottavan. Carbonilla ja muutamilla aikalaisillaanhan oli todella tulehtuneet välit, eikä niitä voisi korjata. Kummallista että nämä suhdanteet näkyvät edelleen vaikka Amedeo lähtikin…ei tuo erokkikolmikko ole edes mitenkään erityisen hankalia jannuja, jos vertailuja tehdään.
Soler aikoo ilmeisesti raskain otteen tehdä rakkaasta Valenciastamme uuden RM-kloonin, se ei minulle sovi.
Ennemmin sitten vaikka, vaikka, vaikka no en oikeesti tiedä mitä.

Yksi on varmaa: rakkaita muistoja hienoilta vuosilta ei meiltä kukaan voi koskaan varastaa, ne eivät ole kaupan millään markkinoilla.
Tulevaisuus on musta-aukko jonka sisään on vaikea nähdä, varmaa on ettei faniuteni voi jatkua ”oro” -tasolla jos nykyinen meno jatkuu, kiihtyy.
Tämä suuntaus on vaikuttanut, jopa junnutoimintaan:
Poikani kieltäytyi menemästä ensi kesänä VCF:n leirille, toiminta oli kuulemma organisoitumattomamapaa kuin ennen. Hänestä tuli takinkääntäjä, keltaiset olisivat olleet valinta tuleville vuosille, jos Roberto Fabian olisi sinne siirtynyt, nyt on harkinnassa Sporting Gijon Angulon ja Villan kasvattajaseura.

MUTTA PARASTA ON RAKKAISTA RAKKAIMMAN AYALAN PÄÄSY ZARAGOZAAN kaaoksen ensivaiheen jälkeen. Ilmeisesti siellä on ihan kohtuullisen mukavaakin, tosin vanhoja kamuja on varmasti ikävä, Cañeten kanssa Espanjan (ehkä koko Euroopan) tiukimman puolustustiimin purkautuminen on ollut turhauttavaa varmasti molemmille herroille.

Pystynkö unohtamaan kaiken tämän mitä viime kevään ja syksyn aikana on tapahtunut?
Jos joukkeesta lähtevät kaikki (lue kuten lapset sanan kaikki tarkoittavat) Silvaa ja Marchenaa lukuunottamatta on vaikea koota itseään ja fanittaa kybällä.
Etenkin vuonna n, Nou Mestallalla se lienee ylivoimaista, ainakin tänään tuntuu siltä.