polit

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Itse pelkään, että Cataluñia on palopesáke. Espanjassa on erinomaisen hyvissá voimissa oleva äárioikeisto, se on hiljaa ja piilossa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö sitä olisi. Falangisteillahan oli kunnallisvaaleissa ihan avoimesti ehdokkaita ja vaikka heitä ei äänestetty, se ei tarkoita, ettá heitä ei kannatettaisi. Ja kun tiukka paikka tulee, sitten kun rahapiirit todella sáikáhtávát, nousee äärioikeisto esiin ja vaatii kansan äänen vaimentamista.

ihme sinutkin saa oikein ääneen tuota äärioikeistolaisuutta jankuttamaan KUN kaikki ääriaines on aika arvelluttaavaa, niin ääriVASEMMISTO kuin ääriKRISTILLISYYS kuin ääriMUSLIMIT? Se on ihan sama minkä äären väkeä se on kun alkaa liikehdintä. Sinäkin yrität politisoida tätä asiaa vaikka se on yleismaailmallinen.[/quote]

Kai minulla on vaan pitká muisti. ja olen samaa mieltá, että ááriainekset ovat aina pahasta, mutta tottakai politiikkaa pitää politisoida. Maaimanpolitikka ja yksittäisten maiden politiikka kietoutuvat yhteen. aina. Ja nyt ei ole mitáän merkkejä sen enempi áárivasemmistosta kuin äárimuslimeistakaan, ainoastaan on näkyvillá nouseva áárikoikeisto ja áárijuutalaiset. Amen.