Poliisi TV

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä odysseus
odysseus Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139

Samainen Poliisi TV ja Yleisradio murentaa kansan uskottavuutta ja nollaa journalismin alkeetkin sillä, että päästää ns. asiantuntijakseen ja kolumnistikseen ”Volvo” Markkasen, jonka ainoat meriitit ovat ne, että hän asuu osan vuotta Aurinkoranikolla ja on entinen roisto! Näin hänellä on Yleisradion ja monien muiden mielestä täydellinen asiantuntevuus ja rötösten korkeakoulu rikosmaailmaan ja erikoistumisalueenaan eritoten Costa del Sol ja Los Pacos.

Käsittämättömän ala-arvoista Yleisradion taholta. Julkisen sanan ja julkisilla varoilla toimivassa laitoksessa luulisi olevan sen verran ammattitaitoa, että ensin otettaisiin selvää asian todellisesta tilasta ennenkuin päästetään päättömät jutut kiertämään. Onko Yleisrasiossa ylipäätään ymärretty se, että Aurinkoranikolla on pinta-alaa melkoisesti enemmän kuin Helsingissä tai pakallisesti kuin Fuengirolassa tai sen yhdessä kaupunginosassa, Los Pacosissa ja että Aurinkoranikolla asuu väestöä pysyvästi noin reilun Tukholman kaupungin asukasmäärän verran sekä tämän lisäksi ranikolla vierailee matkailijoita hieman enemän kuin on koko Suomen väkiluku. On erikoista, että Markkanen, Poliisi TV ja siten Yleisradio alentuu muokkaamaan koko tämän alueen mainetta muutaman hassun tapauksen johdosta.

Kysynkin tässä näin julkisesti millä perustein Markkanen vatvoo Aurinkoranikon asioita ”asiantuntijakommentteineen”. Hän ei ole esittänyt yhtäkään faktaa, esimerkiksi poliisilta saatuja tilastoja rikollisuuden kehityksestä rannikolla, rikollisuuden jakaumasta eri alueille tai suhteessa asukaslukuun, verrattuna keskimäärin Eurooppaan tai Suomeen jne.
En ole myöskään nähnyt ainoatakaan kolumnia Markkasen omista kokemuksista, joissa hän olisi joutunut rikoksen uhriksi ja tehnyt asiasta rikosilmoituksen, en myöskään kenenkään muunkaan kertovan todistettavaa tapausta. Kaikki perustuu kuulopuheisiin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Rannikolla on aivan tarpeeksi näitä ”Markkasia”, jotka kirjoittelevat mitä sattuu huhupuheiden varassa ja urbaaneihin legendoihin nojautuen.

Häpeä Yleisradio ja Poliisi TV.