Poliisi pamputtaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Ritacasanueva kirjoitti:

niin loysin tallaisen maininnan sielta joka ihmetyttaa minua kovasti.

”Asiaa tutkii Pirkanmaan poliisi, joka sai katoamisilmoituksen maanantaina. Poliisi aikoo ottaa yhteyttä paikalliseen poliisiin ja tutkia asiaa yhteistyössä heidän kanssaan.”

Espanjassa tapahtuvaa katoamista tutkii Pirkanmaan poliisi; eikohan sita tutki sen maan ja paikkakunnan poliisi jossa katoaminen tapahtuu.

Omaiset ovat varmaan halunneet kertoa asian omalle poliisille mutta tama kirjoitus harhaanjohtaa kylla lukijan joka luulee etta Espanjassa ei osata hoitaa edes poliisiasioita vaan nyt kun he ovat saaneet ilmoituksen maanantaina niin aikovat ottaa yhteytta paikalliseen poliisiin?

Niin kuin Jenna Lepomaen tapauksessa? Montako viikkoa meni ennen kuin Suomen poliisi pyysi tutkimaan hanen katoamistaan?

Luulis tassa Samin tapauksessa ensin esittaneen katoamisilmoituksen poliisille Playa del Inglesissa eika Pirkanmaalla?

Mikas patemisen tarve nailla Suomen poliisivoimilla oikein on?

Kuka vahankin tuntee Espanjan poliisivoimia tietaa etta ne toimii todella korkealla tasolla ja oikeuslaitoksen johtamana.

Tietamattomyys ei tee asioita olemattomiksi.

Tuossapa osuit naulan kantaan Suomenkielinen. Suomen poliisia náyttää vaivaavan pätemisentarve, ammattitaidottomuus, korruptio ja johdon sisáinen valtataistelu. Iltasanoman arkistosta löytyy monta juttua, jotka ovat jo unohtuneet, mutta kertovat kyllä poliisivoimien tilanteesta:

Poliisiylijohtaja jatkuvista rikosepäilyistä: Tilanne saatava HALLINTAAN. Elokuun alussa virkaan astunut Paatero myöntää, että poliiseihin viime aikoina kohdistuneet virka- ja huumerikosepäilyt ovat omiaan heikentämään poliisin julkisuuskuvaa. (2.9.2008)

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero ei aio väistyä isoäitien jutusta tehtyjen kantelujen takia. Paatero sanoi keskiviikkona STT:lle, ettei edes tunne kirjelmien sisältöä. (7.4.2010)

Tässä ylimielisyys on kyllä ihan huippulukemissa, Paatero ei edes tunne itsestáán tehtyjen kantelujen sisáltöä! Venäjá teki nootin tämän asian (ja muidenkin) tiimoilta.

Sitten on tämä tapaus Salminen:

Poliisiylijohtaja Markku Salminen jää eläkkeelle elokuun alussa sairauden takia. Hän sai eläkepäätöksen Valtiokonttorilta 17. huhtikuuta.

Salminen on palvellut poliisissa ja vankeinhoidossa 39 vuotta. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen lisensiaatti. Poliisiylijohtajana Salminen on toiminut vuoden 2005 alusta.

Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii parhaillaan Salmisen virka-auton käytöstä syntynyttä kohua. Hänen on epäilty käyttäneen autoa kuljettajineen kotimatkoihin ilman asianmukaista lupaa. (21.4.2008)

Poliisiylijohtajan paikalta eläkkeelle jääneen Markku Salmisen taannoinen käryäminen ratista etenee oikeuden puitavaksi. Salminen saa syytteen rattijuopumuksesta. (31.10.2008)

Entinen poliisiylijohtaja Markku Salminen on kuollut. Salminen oli 61-vuotias.

Poliisin mukaan Salminen kuoli kotonaan todennäköisesti sairauskohtaukseen.(12.2.2009) Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Ja sitten on tämá SUPOn tapaus:

Suojelupoliisin kenttävalvontayksikön päällikkö Paavo Selin syyttää Supon johtoa kiusaamisesta ja mustamaalaamisesta, kertoo Nelosen uutiset.

Nelosen uutisten mukaan sairauslomalla olevalta Seliniltä on viety työpaikan kulkuluvat. Lisäksi työsähköposti on suljettu.

Nelosen uutisten tietojen mukaan Selin ilmoittanut kohtelusta Poliisijärjestöjen liittoon ja työsuojelutarkastajalle. (11.11.2010)

Ja sitten on námá NAURETTAVAT poliisioperaatiot:

Poika ammuskeli leikkiaseella – iso poliisioperaatio (1.11.2011)

Useat poliisipartiot etsivät aseistautunutta miestä sunnuntaina Mikkelissä.

Etelä-Savon poliisi sai hätäkeskuksen kautta sunnuntaina ilmoituksen aseistautuneesta miehestä.

Parikymppinen mies oli uhannut toista miestä käsiaseella Mikkelin Kasarmikadulla puoli yhden aikaan päivällä. Uhkailu oli tapahtunut henkilöautossa kerrostalon parkkipaikalla. Uhkailun jälkeen tekijä oli poistunut paikalta. (18.12.2011)

Suuri poliisioperaatio Kerimäellä

Tiistai 19.7.2011 klo 23.43 (päivitetty klo 23.50)

Poliisin mukaan kyseessä on henkilön kiinniotto.

Iltalehden lukijan vihjeen mukaan Kerimäellä oli tiistaina illalla yhdeksän jälkeen käynnissä suuri poliisioperaatio. Etelä-Savon päivystävä poliisi kertoo kyseessä olleen henkilön kiinniotto. – Otettiin yksi henkilö kiinni ja se kesti vähän pidempään, mutta suurempaa dramatiikkaa siihen ei liittynyt, kertoo rikoskomisario Vesa Väänänen. (19.7.2011)

Ja sitten vielá nämä:

Vapaalla ollut keski-ikäinen poliisi sai teini-ikäisen tytön virkamerkin avulla asuntoonsa ja raiskasi tämän.

51-vuotiaan konstaapelin tuomio Helsingin käräjäoikeudessa oli kaksi vuotta ehdollista vankeutta, joka tuli raiskauksen ohella sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syyte virka-aseman väärinkäytöstä hylättiin. (3.2.2010)

Poliisin aika menee omien tekosien peittelemiseen ja pikkupoikien jahtaamiseen. Oikeiden rikosten selvittämiseen Suomen poliisi ei kykene. Esimerkiksi henkirikoksia on selvittámáttá yli 200, kadonneita henkilöitá on löytymáttá useita satoja. Pieniá omaisuusrikoksia ei edes tutkita. Ja joistakin ihmisistá tehdáán sitten syyllisiá vaikka todisteita tekemállá, kuten rouva Auerista, jota vastaan ei ole ainoatakaan náyttöä.