Pois tuuli vie

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Yksi karjalankarhukoira sitten poistettu. Tai ainakin yritetty poistaa. Johan helpotti. Mummosta ei löydy kuvaa, pitäisi palkata joku se koneelle skannaamaan jne. Omat mummon taidot ei riitä kuvien tekemiseen. Joten ei sitten ole kuvaa.

Toisaalta, kyllä me ihmiset nykymaailmassa ärsyynnymme aika helposti, valitettavasti. Niinkuin nyt minäkin taas tässä teen. Ihan kuin minullakaan ei nyt olisi muuta ajateltavaa. Taisin nousta ”väärällä jalalla” ylös tänä aamuna.

JA mikä pahinta, aina vaan uudelleen joudun kysymään itseltäni että miksi ihmeesssä minun pitää täällä roikkua? Tietoa tulevaa elämää varten olen kerännyt. Siksi kait!

Vai olisinko jo tullut riipuvaiseksi? Vai olisiko se jo oire jostain pahemmasta?
Kaipa se olisi lähdettävä lääkäriin, josko vaihtaisivat minulle lääkitystä.

Yritän nyt kirjoitella sitä kirjakielentapista ettei se, että mongertaa jotain murretta tms. ärsyttäisi tulevaisuudessa ketään. Ihan vain varmuuden vuoksi. Joskus vaan tekee mieli ”revitellä”. Varsinkin jos on ”viikkokaupalla” kirjoittanut tekstiä vaikka; 6 luku Seuraamukset ja syyteoikeus 21 §…. Rangaistussäännös, joka tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta rikkoo 4 §:n 1 tai 2 momentin säännöksiä vastaavan…………………………Ei siis mitään luovuutta ole sormilla ollut!

Mutta nähdään ja ärsytellään toisiamme jotta pysyy keskustelu käynnissä, missäpäin maailmaa sitten olettekaan? Ärsyttää kun ei nää tuosta………