Pointti

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Espanjankulkija kirjoitti:

Niin, teknisestihän se tarkoittaisi samaa kuin se, että apurahaa saisivat kustantajan lisäksi myös kirjapainot. Joten ehkä ulkosuomalaismedian apurahakriteerit eivät ehkä täyty tuolla DevSpainin toimikuvalla, koska sehän ei ole media itsessään. MUTTA, onhan Espanjassa varmasti tuota toimintaa tukevia omia apurahoja, subvenciones, joista nyt muutenkin niin paljon puhutaan. Koska ymmärtääkseni toimit Andalusiassa, Junta de Andalucía voisi olla oikea osoite.

Pointti oli kuitenkin se, että minkä ihmeen vuoksi mainosrahoitteisen median tulisi saada tukia? Jos ei menesty, niin ei menesty. Niinhän muutkin yrittäjät toimivat. Ei kai nyt mediastakin aleta tekemään maaseudun ja telakkateollisuuden kaltaista tukisekasotkua?

Minun mielestä ei ole minkään instassin asia tukea esimerkiksi erityisesti suomalaisuutta tai suomenkielistä tiedonjakamista suomen ulkopuolella. Vapaaehtoisesti ja itsehän jokainen ulkomaille lähtee, joten itse saa kustantaa myös tiedonsaantinsa tai sitten pitää opetella paikallista kieltä..