Plussista ja Miinuksista

LINKKI

IPT42
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 65

No, johan tuli pohjanmaalta textiä. Kiitos! Noinhan se on, ettei saa suomalaisen paremmuuden valheeseen ja rähmäkauden (talvi) ylivoimaisuuteen sanoa mitään tai pannaan häirikkö hiljaiseksi.
Itse kun en tässä talvessa näe mitään plussia. Pääosin täällä eteläisessä Suomessa ilmat heittelevät nollan kahta puolta ja sateet sen mukaan vettä, räntää tai lunta. Liukasta ja kylmää viimaa. Teille ja kaduille kylvetään hillittömät määrät suolaa ja siitä vasta sotkut seuraavat sisälle asti. Mutta kun herrat ovat päättäneet ettei muuten voi pitää paikkoja kulkukelpoisina. Sillä jos keväällä jää suolaa varastoon, niin seuraavan vuoden hankintakiintiöt laskevat. Hölmöläisten hommaa.

Sitten katsotaan kuin kummajaista jos vertaa esim. Espanjaan eloa ja oloa. Kyllä ainakin mun pikkuisen astmainen ja nytkin iskiaksesta kärsivä kroppani tykkäsi makeeta lomareissusta Espanjaan. Ja kyllä kait sen voi ääneenkin sanoa.

Todella mielenkiinnolla lueskelen orkin palstojen kirjoittelua Espanjan asioista, elosta ja oloista. Ovathan tavat ja kulttuuriset erot aika isoja ja niistä lueskelen mielelläni.