pitsaa

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Kyllä Kotipizza on onnistunut brändin luomisessa erinomaisesti jos sinne väkisin pitää änkeytyä vaikka jo ennakolta tietää tomaattikastikkeen riittämättömyyden pitsoissa. Tulee mieleen sanonta: ”ei se ole hullu joka pyytää vaan joka maksaa”. Kotipizza lienee hyvin menestyvä yritys, joten kai niitä hulluja Suomessa riittää. Monopoliasemaa ei kai kuitenkaan Kotipizzalla ole ?

Vertaus veden kuutiohintaan ei ole relevantti. En ole koskaan vieraillut Kotipizzassa, joten en tiedä onko siellä samanlaiset vesiautomaatit olleet ennen pulloveteen siirtymistä kuin Espanjassa rannoilla ja toreilla joissa jalkapolkimella saa vesisuihkusta ryypätä suoraan suuhun. Epäilen. Siten, vaikka se itse vesi annettaisiin ilmaiseksi, niin aina sen anniskelusta syntyy kustannuksia. Jonkun pitää ne lasit kerätä pöydistä ja pestä tai vielä pahempaa on käyttää kerta-astioita jotka nekin maksavat.

Eläissäni en ole pitsaa tehnyt (vielä), joskus sitä syönyt, mutta arvostan pitsanvääntäjiä kuten kaikkia muitakin ravintola-alan ammattilaisia. Ala ei ole maailman helpoin ja arvostetuin, etenkään palkkauksen suhteen.