Pitkästä aikaa minäkin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Euroviisut Pitkästä aikaa minäkin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä la luz
la luz Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2008
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 277

Pitkästä aikaa minäkin katsoin koko finaalin, tässä hieman omia mielipiteitäni.

Ruotsi oli lähettänyt edustajakseen varsinaisen amatsonin! Ihan nousi karvat pystyyn ja piti vetäytyä peitonreunan alle kun niin pelotti sitä katsoa. Onneksi muut Pohjoismaiden esitykset olivat turvallisempaa katsottavaa ja Norjan söpöläinen persoonallisella kappaleellaan ansaitsi voittonsa. Lisäplussaa vielä se, että kappale on hänen itsensä tekemä.

Portugalin esitys oli myös mukava, tosin luultavasti juuri niiden satojen screenien ansiosta jotka löivät silmille värejä värien perään, minä tykkään väreistä. No sitten sitä europoppikonejytäperussettiähän oli vaikka kuinka paljon ja Suomen esitys hukkui kaiken sen joukkoon. Mutta näitä tällaisia biisejähän on viimevuosina mahtunut ainakin 14 kahdenkymmenenneljän finalistin joukkoon, poimi sieltä sitten omaan makuusi (tai maun puutteeseen) parhain. Armenian likkojen biisissä oli kuitenkin jotain erityistä valtamassaaan verrattuna ja voisinpa kuvitella hytkyväni sen tahtiin diskoteekissä! En voi ymmärtää miten Turkki sai kappaleellaan niin paljon pisteitä.

Sitten nämä hyvin niukassa vaatetuksessa ketkuilevat ryhmät, aivan hävettää heidän puolestaan. Saksan natsinutturoilla varustetut tanssijatytöt alkoivat olla jo liikaa, kunnes se strippari siellä veti kaiken riman alle. En edes muista millainen biisi saksalla oli, kaikki muu oli niin kauheaa ja se varasti huomioni. Samoin hävetti Kreikan ”hieman hintahtavan” esiintyjän puolesta.

Guanchea kompaten, Lloyd Webberin biisi oli musiikillisesti tasokkainta antia. Toisaalta sitten taas sellaiseen hemppis-musiikkiin kyllästyy todella nopeasti. Eestin kappaletta voisi kuunnella silloin tällöin vaikka aamuradiossa! Siitä tykkäsin myös.