Pitkästä aikaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Heips! Pitkästä aikaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Murmeli
Murmeli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 2

Hiukan venähti tuo vastaileminen. Orkissakaan en ole kerinnyt edes muiden tekstejä vilkkuilemaan pitkään aikaan, mutta jospa nyt sitten taas aikaa löytyisi täälläkin pyörimiseen.

Niin liiketaloutta opiskelen ja harjoittelupaikka on yrityksessä, joka vastaa alaani. Sen enempää en tulevasta harjoittelupaikastani halua ainakaan vielä sanoa.

Asuntokin on jo löytynyt ja vaikuttaa kivalta. Kyseinen taloyhtiö on ennestään tuttu, joten se helpotti päätöstä huomattavasti. Olimme tietenkin varautuneet maksamaan takuuvuokrat ja mahdollisesti parin kuukauden vuokrat etukäteen, mutta tulevalla vuokranantajallamme ei ole ollut huonoja kokemuksia vuokralaisista, joten takuu vuokraa hän ei halunnut pyytää. Kirjallista vuokrasopimustakaan hän ei pyytänyt (mikä minua oudoksutti, varsinkin kun kyseessä on 5 kuukautta), mutta itse halusin ehdottomasti kirjallisen sopimuksen. Se on aina varmempi ja muutenkin harjoittelun ollessa kyseessä tarvitsen todistuksen kuluista.

Asiat tuntuvat siis sujuvan omalla painollaan. Tällä hetkellä täyttelen apuraha hakemuksia ja mietin mikä päivä olisi sopiva lähtöpäiväksi. Taidamme ilmaantua Espanjaan elokuun puolivälin jälkeen, että saisimme nauttia vielä Suomen kesästä mahdollisimman pitkään.

Olisi mukavaa säästää kesän aikana hiukan tuhlattavaa Espanjaan, mutta pahalta näyttää kesätöiden suhteen. Tai ehkä olen itse liian nirso kesätyöpaikan suhteen. Haluaisin oman alani töitä, mutta tarjolla näyttää olevan enemmänkin puhelinmyyntiä. Päätin sitten opiskella vielä kesäkuun ja miettiä heinäkuussa niitä töitä. Jotain kuitenkin on tehtävä, rahattomana on elämä ankeaa. No ainakin säästämme kesän ajalta vuokrarahat. Päätimme luopua asunnostamme jo kesäkuussa ja muuttaa poikaystäväni vanhempien luo kesäksi (he ovat kuitenkin kesämökillä taas koko kesän). Odotan kyllä innolla taas sitä muuttohässäkkää. Onneksi omilla vanhemmillani on säilytystilaa parin tyhjän huoneen verran, että saamme huonekalut sekä suurimman osan minun henkilökohtaisista tavaroista sinne säilytykseen. Onhan tavarani ennenkin vanhemmillani ollut säilytyksessä, kiitos heille siitä. Tosin aina on jotain mystisesti kadonnut muutoissa ja säilytysaikoina. Kuten sängyn jalka ja kirjahyllyn lasiovi.. No, mitäpä pienistä.

Mutta palaillaan… viimeistään sitten kun olemme asettuneet sinne Espanjaan!

Hauskaa kesää kaikille!