Pitäisikö mun

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

alkaa Palstan Soiniksi ja sanoa ”mitäs mä sanoin”? Aloitin ketjun jotakuinkin lauseella ”Kuinka pitkään uskot Espanjan pystyvän pitämään yllä nykyistä sosiaalijärjestelmää” niin aika hauskaa kommenttia siihen tuli… silloin. Jokos nyt ääni muuttuu kellossa kojoilla ja muilla nykyisen menon ihailijalla? Tässä voi nimittäin käydä vielä niin, että jossain ”länsimaisessa ”sivistys”valtiossa” kaivetaan vielä torrakat ja pystykorvat esiin. TILANNE ON IHAN OIKEASTI AIKA PAHA – kuten Vanhatyttö ansiokkaasti asiaa kuvasi. Investoinni Espanjaankin ovat tyrehtyneet, koska isojen linjojen analysoijat ovat sitä mieltä, että Espanja taantuu kovaa vauhtia ja pitkään.

Mutta toivokaamme ainakin me, jotka täällä ”turistivyöhykkeellä” asumme, että Espanja pyrkii pitämään tuottoisan turismin käynnissä ja samalla saamme nauttia sen tuoman infrastruktuurin, järjestyksen ja toimivien palveluiden iloista… vaikkapa sitten omasta pussista maksamalla.

Ja laskusta voi tulla hyvinkin komea kun kulujen päälle pistetään 20% vaikka ihan vain velkojenmaksuveroa. Taas voittivat ne, jotka ehtivät nauttimaan täysimääräisesti velalla oleilusta ja ovat nyt pilvenreunalla katselemassa miten jäljellejääneitä kurjuutetaan. Mutta tilannehan on selvästi parempi kuin 1600-luvulla, joten eihän tässä mitään hätää ole.

Tässähän tämä: http://espanja.org/node/67855

Niin ja vastaus Vanhantytön alkuperäiseen kysymykseen: pahasti tulee käymään hyvin monille, koska prosessi on vasta alkutekijöissään. Kaikki kärsivät – toiset enemmän kuin toiset; jotku jopa kuolevat mellakoissa jne.