pitaa ottaa huomioon

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
bhajee kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

[quote=bhajee]Tuo on ihan turhaa mustamaalausta! Miná ajelen taksilla aika usein ja olen aina saanut hyván palvelun ja hinta on ilmoitettu ihan pyytámáttá jo láhtövaiheessa jos matka on suuntautunut kauemmaksi. Ihan tiedoksi sinulle, että takseilla on taksalistat, joista hinnan voi tarkistaa. }:) }:)

No aika usein minäkin käytän taksia (paikallisesti ainakin 3-4 kertaa viikossa).

Onhan niillä listat (juurihan panin nuo lentokentän hinnastojen linkit näkyviin) – usein itse Excelillä nätisti printattu. Haluaisin nähdä sen henkilön, joka on esim.. kentältä Fugeen päässyt 32,02 eurolla.

Vähemmän huijataan niissä paikoissa, joissa ajetaan mittarilla.[/quote]

Tuossa taulukon ylälaidassa sanotaan: Tarifa orientativa en km desde Aeropuerto hasta los distintos municipios. siis suuntaa-antava hinta kuhunkin kuntaan. Ja lopullinen taksa sitten mäáräytyy sen mukaan, kuinka pitkä matka sinne osoitteeseen sitten todella on. Ei se joka kadulle voi sama taksa olla, ei se ole suomessakaan, joka on sentään maailman rehellisimpien taksikuskien maa. Ja huomata pitää myös tarifa 2, viikonloppu ja juhlapyhähinnat, joita sovelletaan myös arkiöinä klo 22-06 välillä. Ja hintaan pitää sitten vielä lisätä jotain, jos taksi jostain syystä joutuu odottamaan, odotusmaksu/tunti näyttää olevan 12,92 euroa.