Pistääpä miettimään

LINKKI

Selma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

Viime viikolla ostin Casa Azulista Juhla Mokkaa hintaan 4.50€, maksoi 1 € ememmän kuin Suomen normaalihinta. Ei siinä mitään, kyllä sen lomalla ostaa tuohonkin hintaan, mutta tuskin silloin, jos siellä asuu.

Muutenkin olen miettinyt näitä suomalaisten palveluja Fuengirolassa. Suomi ruokaa saa sieltä ainakin Kardemummasta, Casa Azulizta, Centro Finlandiasta ja varmaan vielä jostain muualtakin. Nyt sitten on joku vielä perustamassa uutta Suomi kauppaa. Mitenkä lienee markkinatutkimuksen laita? Riittääkö kaikille asiakkaita. Epäilen! Pakkohan hintoja on nostaa, jos meinaa elää.

Samat jutut baarien kanssa. Suomalaisia baareja on vaikka kuinka monta ja lisää tulee sitä mukaa kuin entiset kuolee. Vuosi/pari sitten oli jossain ilmaislehdessä haastattelu entisestä baarin omistajasta, joka kehui, kuinka sitä onnisti, kun viimeinkin löysi ostajan kuppilalleen. Sepä vasta hauskaa luettavaa uudelle omistajalle! Nyt sekin kuppila on jo nurin.

Toinen juttu jota olen tässä vuoden päivät ihmetellyt, on tämä palkanmaksukäytäntö. Tuttavani palasi Suomeen. Ei saanut tietenkään työtodistusta, kun palkka maksettiin pimeänä käteen. Irtisanominen astui voimaan heti. Suomessa sitten työkkäriin ja karenssiin, kun ei ollut näyttöä työpaikasta eikä irtisanomisesta. Aikanaan ei sitten tule eläkettäkään. Kuinkahan yleistä tämäkin on siellä rannikolla?