Piso

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Comme kirjoitti:

Hei, vielä kysyisin muutaman asian jos jaksatte vastata kysymyksiini eli….olen elokuussa tulossa Espanjaan(tiedän että on lomakauden high season) kuten jokainen asunnon välittää sanoo. Kuulemma vaikeata saada halpaa asuntoa siihen aikaan kun hotellit ja asunnon vuokraajat hinaa hinnat taivaaseen rahan kiilto silmissä. Olen saanut muutaman tarjouksen kiinteistön välittäjiltä asunnoista ja sopimukset on ollut 3kk,6kk ja 11kk ja eteenpäin…yleensä vaaditaan deposit eli takuu maksu ja onko se samanlainen kuin suomessa takuuvuokra että sen saa lähtiessään takaisin jos kaikki ok vai meneekö se kiinteistön vuokraajalle ym? Tässä yksi esimerkki saamastani tarjouksesta..

Hi Toni,

The prices are as follows for the different contract terms:

3 Months not available until 1st September (1200 € plus 1 months 300 € deposit, all paid upfront)
6 Months 350 € per month plus 2 months deposit
11 Months 300 € per month plus 2 months deposit

Eli toisessa mailissa oli jos otan 6 tai 11kk vaihtoehdon saan asunnon heti elokuun alussa muuten joudun odottamaan syyskuun alkuun…tässä vielä linkki kyseiseen asuntoon eli onko liikaa asunnolla hintaa

http://nerjarealty.com/pages/EN/viewProperty.asp?ID=136&Mode=&PAGE=1

Vastatkaa mitä mieltä olette? 🙂 🙂 🙂 🙂 muutama hymiö Santiagolle

Katsopas vaikka tuosta: http://www.enalquiler.com/alquiler-pisos-nerja-31-2-0-31883.html

Ja älä missáán nimessá maksele mitáán etumaksuja ihan netin perusteella. Ja sitápaitsi, vuokranantaja voi periá vain ja ainoastaan maksimissaan kahden kuukauden vuokran kerralla; toinen on takuuvuokra ja toinen on ensimmáisen vuokrauskuukauden vuokra. y nada más. Ja takuuvuokra palautetaan, jos ei ole maksuja rástissá ja paikat on kunnossa. Noin periaatteessa ja lain mukaan :jawdrop:

Näin lama-aikana tuo korkeasesonki on aika matala, tottakai rahaa pyydetáán ja etenkin ulkomaalaiselta, mutta todellisuudessa asunot vuokrataan kyllä ihan kohtuullisilla hinnoilla. Ihan siksi, ettá tarjonta on nyt suurempi kuin kysyntá.

Sinulle jo ehdotettiin, että tule paikanpáálle, majoitu hotelliin ja etsi asunto itse. Minusta tuo on loistava ja káyttökelpoinen ehdotus – ota siitá vaaria! 🙂