pirunkuvia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
railikka10 kirjoitti:

Kommentoin Suomenkielisen kirjoitusta ja jos satuitte huomaamaan, niin siinä myös mainitsin kuinka hän on kiitettävästi auttanut tiedoillaan. Missään nimessä en ole mitään ”turpa kiinni palstaa” peräämässä.
Aloitukseni oli vähän kömpelö, sen myönnän. Kuitenkin viestini oli Suomenkieliselle ja hän varmaankin ymmärtää asian, tai ainakin toivoisin niin.

Olen lukenut orkkitekstejä silloin tällöin ja olen huomannut, että ne ovat muuttuneet hengeltään ja tyyliltään kovasti siitä kun olin aloitteleva orkkilainen. Juuri siitä syystä en ole kirjoitellut tänne, koska tuntuu siltä, että kun tänne kirjoittaa saa haukut palkakseen.. Ja varsinkin Vanhatyttö vastauksessaan sen taas kerran todisti.
Mä mitään kiviä ole heitellyt, enkä tule heittelemäänkään. Sanoin vain minäkin mielipiteeni kirjoituksesta, joka mielestäni oli asiaton, sillä siitä ainakin täällä Las Palmasissa asuvat tunnistavat osalliset. En tuomitse ketään, se ei ole minun tehtäväni. Mutta minäkin olen vapaa ottamaan kantaa omalla tavallani.

Vanhalle tytölle vielä sen verran: Olen Helsingistä ja en asu ”hölmölässä” vaan Las Palmasissa. Jätän noitten pirunkuvien ja muitten lisäämisen sinulle.

Oikein hyvää kesää ja parempaa mieltä toivotellen.

Kiitos vaan vastauksesta. Siná sait minut kyllá ártymáán, tänne ilmestyy aina silloin tällöin poliiseja, jotka vaativat kirjoittajia pitämään suunsa kiinni. Se on minusta omituinen asenne ja vaatimus, kun tämá kuitenkin on keskustelupalsta. Ja tuo ihmeváite ilmapiirin muuttumisesta, mitá se on?? Táállá otetaan asioihin kantaa niin kuin keskustelupalstalla kuuluukin tehdá ja on erilaisia mielipiteitä. Sekö on se muuttunut ilmapiiri, oliko tämä ennen joo-joo-palsta??? Lukaisepa muiden maiden keskustelupalstoja, taitaa olla ihan suomalainen ilmiö támä, että keskustelupalstalla ei saa sanoa mitäán.

Hyväá kesäá sinulle ja tule toki mukaan keskusteluun. Aina on tilaa erilaisille mielipiteille, ainakin minun mielestáni. 🙂 🙂 🙂 🙂 Mutta ei inkvisiittoreille 8)